reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeszcze nie ochłonęłam i chyba jeszcze to do mnie nie dociera.
5 stycznia zaczął się cykl (1dc)
12 stycznia wyciągnęłam spiralę ( 8dc)
13,14,16 przytulanko (9,10,12dc)
14-22 testy owu negatywne ( 10-18dc)
22 stycznia (18dc) test Quik View negatywny
29 stycznia (25dc) negatywny
02 luty (29dc) negatywny
04 luty ( 31dc) beta hcg 160
to cuda chyba się zdarzają ;-)

Teraz oczywiście już martwię się na zapas :baffled:

reklama
Jeszcze nie ochłonęłam i chyba jeszcze to do mnie nie dociera.
5 stycznia zaczął się cykl (1dc)
12 stycznia wyciągnęłam spiralę ( 8dc)
13,14,16 przytulanko (9,10,12dc)
14-22 testy owu negatywne ( 10-18dc)
22 stycznia (18dc) test Quik View negatywny
29 stycznia (25dc) negatywny
02 luty (29dc) negatywny
04 luty ( 31dc) beta hcg 160
to cuda chyba się zdarzają ;-)

:tak:Nie zapeszaj! Oby więcej tych cudów u nas na BB:-D nieskromnie liczę na taki jeden malutki:tak: dałaś mi siłę i chęć do dalszej walki!!!! Trzymam za Was mocno kciukaski i jeszcze raz

GRATULUJĘ FASOLINKI !!!!!!!!!! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień doberek. :-)
Weszłam i doznałam szoku,bo mi się Iwonkowa pinda nie pochwaliła,że jednak powróciła na BB. :-) :-D Cześc Babeczko! ;-)

Nie gadaj głupot,że powoli się kończy Twój rozkwit! Babo,mam Ci nastrzelać? Wiesz,że się uda! A że R. ma słabe plemniki... Jednak ma mocne,przecież wiesz,co mam na myśli! :tak:
Ja tam wierzę,że będziemy jeszcze razem chodzić z brzucholami. :-) Wieeeeeeelkimi! :-D
Czesc Jedzo!:-)pomalu sie konczy ale i tak wierze ze bedziemy chodzic z wielkimi brzusiami najszczesliwsze na swiecie:tak::tak::tak:ah i mnie namowilas na wejscie tu i znowu sie nakrecam:baffled::-poj Ti Ti niedobra:-D
Kobietki, wiecie to jest tak, że jak widzę jak bardzo pragniecie tej fasolinki i że niektóre z Was już tak długo czekają to bardzo, bardzo przykro mi jest :-(
Bo ja tak naprawdę na to drugą dzidzię 9 lat czekałam, wiec trochę wiem jaki to ból serca jest. Kiedy wyłam do poduchy, że życie mi się do "dupy" poukładało, kiedy rozpacz a później złość mnie ogarniała na widok rodzin 2+2 i więcej. Kiedy 1,5 roku temu zawiozłam wszystkie ubranka po starszym kiciusiu do obozu dla Czeczenów, to wracając wyłam jak bóbr. Myślałam, że jeśli je oddam w ten sposób "wyleczę się" z chęci posiadania drugiego dziecka. Ale taka tęsknota serca nigdy nie mija. Życzę Wam zaspokojenia tej tęskonoty jak najszybciej.
Moja tęsknotka jest teraz wielkości ziarenka piasku ;-)
Twoj bol musial byc ogromny... tego nic nie wyleczy.. ale udalo sie!!!:tak::-)Gratuluje:-):-D:tak:
Czyli betka pozytywna 160mIU.
Ale nie wyganiajcie mnie stąd pilizzzzzzzzzzzz:sorry2:
GRATULUJE NAJMOCNIEJ JAK SIE DA!!! WARTO BYLO TE 9 LATEK POCZEKAC:-)DBAJ O SIEBIE I FASOLECZKE
Modlitwa o macierzyństwo
Dobry św. Gerardzie,
potężny orędowniku przed Tronem Bożym,
ty który dokonujesz wspaniałych rzeczy
za naszych dni, wołam do Ciebie i
proszę o pomoc.
Ty, kiedy żyłeś na ziemi,
zawsze wypełniałeś plany Boże.
Pomóż mi, abym ja także zawsze
wypełniała święto wolę naszego Pana.
Proś Pana Życia, od którego pochodzi
wielkie życie, aby mnie pobłogosławił
łaską macierzyństwa i abym mogła
wychowywać dzieci Boże w tym życiu
i dziedziców Królestwa Jego chwały
w życiu przyszłym.

Amen
Cos pieknego Dziekuje Ci za ta wspaniala Modlitwe..

:-dz tej radości to właśnie się skapnęłam że pranie chyba pofarbowałam na różowo :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Madziu,czyli test nie wykrył fasolki??????????miałaś jakieś objawy,że się udało?zapewne zatrzymanie @ to po pierwsze.dziwne że w dniu spodziewanej nic nie wykrył test...ja zrobiłam ,jak się okienko zabarwiło,to wyrzuciłam,nie czekałam nawet minuty....a potem czytam w instrukcji,że trzeba poczekać ok 5 minut:wściekła/y:...no nic,u mnie i tak nie wyszło w 1 cyklu,bo coś bym tam jednak w 33dc czuła,cokolwiek,mdłości,czy parcie na siusiu....sama nie wiem co,piersi sflaczały hehhe,więc szykują się na kolejny cykl.jutro mam wizytę u ginki,ta to mi rozwieje wątpliwości...

reklama
Do góry