kameleon1610
Aktywna w BB
hehhe,no właśnie,dobrze że mam urlop od 14 lutego już,więc postaram się trzymać męzusia w łozku hehheh
...a kalkulator wyliczył że od 7 lutego mam się starać,też mam przeplatany grafik w pracy-dzień pracy,dzień wolnego-tak sobie ustaliłam by po całodniowym dniu pracy/wychodzę z domu o 9,wracam 20,bo dojazdy mam/,to jak zjem,się ogarnę w łazience,i nie chce się już nic tylko pospać...dlatego chytrze wymyśliłam jak tu mieć siły witalne na harce;-);-);-)
Agutka,widzę że już weteranką jesteś na tym forum;-)...ponad 10tyś postów,4 lata...ależ zleciał ten czas
...możesz już pisać poradniki dla przyszłych i obecnych mam
Powiedzcie mi,jak sięrobi test-a robiłam 1 raz i nawet instrukcji nie czytałam dokladnie;/...to okienko ma się zabarwić na czerwono,i tylko podkreslić kreske?ja robiłam ten sikany.nie poczekalam jednak do 5 minut,od razu spojrzałam jak okienko się zabarwilo,pokazalo 1 kreske i wek do kosza...moze powinnam byla poczekac chwile dłuższą?
...a kalkulator wyliczył że od 7 lutego mam się starać,też mam przeplatany grafik w pracy-dzień pracy,dzień wolnego-tak sobie ustaliłam by po całodniowym dniu pracy/wychodzę z domu o 9,wracam 20,bo dojazdy mam/,to jak zjem,się ogarnę w łazience,i nie chce się już nic tylko pospać...dlatego chytrze wymyśliłam jak tu mieć siły witalne na harce;-);-);-)Agutka,widzę że już weteranką jesteś na tym forum;-)...ponad 10tyś postów,4 lata...ależ zleciał ten czas

Martuśka,a jak tam u Ciebie?testowałaś już?tez fajnie, bedzie masa przytulanek!!!
Powiedzcie mi,jak sięrobi test-a robiłam 1 raz i nawet instrukcji nie czytałam dokladnie;/...to okienko ma się zabarwić na czerwono,i tylko podkreslić kreske?ja robiłam ten sikany.nie poczekalam jednak do 5 minut,od razu spojrzałam jak okienko się zabarwilo,pokazalo 1 kreske i wek do kosza...moze powinnam byla poczekac chwile dłuższą?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)

już 3/4 klasy wie, że może będzie miał rodzeństwo, bo rodzice się starają.
...
Hihihi. :-)