reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a zmieniajac temat, macie juz plany na walentynki? nie mowiac o testach i przytulankach.... jakies kino, kolacja???? czy cos innego?

martuskaa to jutro twój wielki dzien, będziemy czekać na wiadomośc z niecierpliwością i z zaciśniętymi kciukami,mam nadzieję że jutro kolejna zafasolkowana
po cichu tez na to licze....:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny widać dzisiaj piszecie jak szalone niesposób Was nadrobić.
Agutka spacerek zaliczony?
Maga gratulacje zostań znami ile tylko chcesz.

Kurcze,to ja żle zrobiłam test,pobieżnie...nie robiłam sikanego ,się pomyliłam,robiłam ten co się pipetą wkrapla....szybko,i w wc,bo byłam w pracy,sama na dziale i się śpieszyłam bo do nast dnia bym nie wytrzymała hehhe.ale tam,nie wydaję na darmo kasy,bo jutro i tak zabulę ostro,u gina:no:...on prawdę mi powie:-)...ale na przyszłość będę wiedziała że trzeba na spokojnie poczekać.i czytać instrukcję dokładnie,a nie tylko gdzie jest okienko i co ma oznaczać 1 kreska i 2 kreski:cool:

Martuska, a jak objawy,odbiegają od normy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martuska, a jak objawy,odbiegają od normy?
wlasnie chodzi o to ze objawow brak!!! kilka dni temu piersi bolały niemiłosiernie, wytrzymac sie nie dalo ale uspokoilo sie i prawie juz nie bola, dlatego mysle ze jakby ciaza byla to przeciez zwieksza sie progesteron to i piersi by caly czas dawaly sie we znaki a nie z dnia na dzien bola mniej.... podbrzusza w ogole nie czuje.... juz nawet taka senna nie jestem jak kilka dni temu wiec wszystko ustepuje bo chyba @ przylezie ale co tam, jak jej jeszcze nie ma trza miec nadzieje ;-)

:-Dno nie zostawić na kilka minut same to skrobią jak nakręcone:-D:-D:-D:-D:-D musiałam zaliczyć odkurzanko ;-) i podłogi bo przez ten śnieg to pełno piachu wszędzie bllllleeeeeeee mogłaby się skończyć już ta zima:tak: w końcu z wiosną rodzą się nowe nadzieje :tak::-D

....,u gina:no:...on prawdę mi powie:-)...ale na przyszłość będę wiedziała że trzeba na spokojnie poczekać.i czytać instrukcję dokładnie,a nie tylko gdzie jest okienko i co ma oznaczać 1 kreska i 2 kreski:cool:
Gin raczej prawdy nie powie :no:, bo to zdecydowanie za wcześnie. Dzisiaj rozmawiałam z moim i dopiero na 16 lutego mam przyjść, bo wcześniej to raczej nie ma po co, bo i tak 100% gwaracji nie da. Czyli to będzie 2 tyg po spodziewanej @

Gin raczej prawdy nie powie :no:, bo to zdecydowanie za wcześnie. Dzisiaj rozmawiałam z moim i dopiero na 16 lutego mam przyjść, bo wcześniej to raczej nie ma po co, bo i tak 100% gwaracji nie da. Czyli to będzie 2 tyg po spodziewanej @

:tak:prawda czytałam właśnie jak mi oznajmiłaś o betce że usg wykrywa dopiero pęcherzyk jak jest beta hcg 1000-2000

reklama
Do góry