Nie napisałam 100% bo nie jestem lekarzem a taką samą sytuację jak opisujesz miała moja przyjaciółka-więc mówię wszystko jest możliwe:-)Lopop,to mi dałaś nadzieję :-)...wiem że gdyby to nie był 1 prawdziwy cykl bez zabezpieczania,gdybym nie miała kłucia jaja dokładnie 6 dni po owu/a wtedy przytulanka/,a potem kilka dni pożniej okrutnego pieczenia sutków całodniowego z nocym/aż się budziłam tak mnie piekły/, na następnie 1 najdziwniejszego okresu w moim zyciu/a mam już 27 lat/,złożonego głównie z brązowo-czerwonego plamienia bez skrzepów/2 dni to plamienie,gdyby nie względy higieniczne,wystarczyłaby na dobę 1 podpaska/,zaś 1 dnia mocniejszego krwawienia ale też tak jakoś skąpego jak na możliwości mojej @...zaś wszystko w charakterze pokłuwania podbrzusza....no to bym nawet nie podejrzewała że to może być ciąża.testu nie zrobiłam dokładnie,z tego co piszą kobietki,to czekają 5 minut,oglądają niemal pod lupą....ja tylko look-1 krecha,i do śmieci...mogłam poczekać.zresztą test 31 dnia cyklu/bądż 4 nowego/...aj,nie będę się nakręcać.nic nie czuję,tylko chęc na kolejną kawkę.jutro Wam napiszę pewnie jak już,że to była @,tyle że w wyniku stresu oczekiwań,była krótsza i słabsza.![]()
Batonik dziękuję
ale ja Aga jestem. W rodzinie wołali za mną Aga Maga
jak zobaczyłam że nadchodzi @ to ............. wstyd
;-)