agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Rybiu -jescze raz gratuluje! u mnie klapa....![]()
Następny będzie owocniejszy! ;-)
A mi dziś na maxa dokucza podbrzusze i pachwiny. :-(
Aż nie mogłam zbytnio poszaleć z Zuzią na śniegu. :-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rybiu -jescze raz gratuluje! u mnie klapa....![]()
Aż nie mogłam zbytnio poszaleć z Zuzią na śniegu. :-(witam, jestem tu nowa, mam nadzieje ze w tym cyklu się uda, bo to juz trzeci
no widacWitam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.
Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.
i jestem padnieta ale na szczescie jutro maz ma wolne wkoncu to niemusze rano wstawac o 4
ciesze sie ze nastepna ma 2 kreski
wieksza nadzieja dla nas pozostalych
Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.
Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.
tak tak to staranie to polega głównie na czekaniu....to jak wojskogratuluję! ;-)
Ja tak z przyczajenia - nadal czekam to dopiero 24 dc... A przeciętnie trwają 31...
Objawów jak u każdej z nas - multum, a jaki efekt? Zobaczymy...
tak tak to staranie to polega głównie na czekaniu....to jak wojskooni tez głównie czekają
I ja również przestałam przejmowac się jakimiś tam objawami doszukiwać ...
Mimo tego powodzenia
Ja jestem zuuupełnie początkującą staraczką ;-) właściwie sama nie wiem czego oczekiwać - dlatego też, mimo tego że nie chcę, to zawsze gdzieś tam w głębi uszy myślę sobie "to napewno ten objaw"... ehhh... a to dopiero początek starań...
Kochana juz jestem.:-)lopop jak bedziesz on-line odezwij się koniecznie ...ma kilka info dla Ciebie;-)