Tak Agutko wczoraj na rmf mówili że zaatakował 16letnią dziewczynę biedaczka nie do,ść że pocięta to jeszcze taka trauma na całe życieBoże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(
reklama
dzisiaj chyba wszystkiego bede probowac juz zrobilam inahalacje jestem w szoku bo odetkalo i nos i juz nieleci jak z kranuŻabciu jestem jestem, może spróbuj się nafaszerować czosnkiem na to przeziębienie i herbata z malinami - powinno pomóc![]()
na gardlo tez mi to troche pomoglo bo juz niedrapie ale jeszcze troszke je czuje rano wypilam wode z cytryna i miodem po obiedzie chyba zrobie sobie herbate z malinami na kolacje chleb z czosnkiem i przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem chyba troche za duzo tego i tych witamin C ale niechce byc chora 
a czosnek to naturalny antybiotyk wiiec bede go dzis jadla i pila
a gdzie ten psychol grasuje jakie wojewudztwo albo miasto????Tak Agutko wczoraj na rmf mówili że zaatakował 16letnią dziewczynę biedaczka nie do,ść że pocięta to jeszcze taka trauma na całe życie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny łapcie fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na poniedziałek już jestem umówiona do gina po lutkę, tak jak kazał.
Zielona Góra kochana.a gdzie ten psychol grasuje jakie wojewudztwo albo miasto????
Rybko obiecałaś duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżooooooooooooooooooo
kolorowych fluidków do obdzielenia dla nas:-):-):-):-)
Ja łapię te jasnozielone.
dzisiaj chyba wszystkiego bede probowac juz zrobilam inahalacje jestem w szoku bo odetkalo i nos i juz nieleci jak z kranuna gardlo tez mi to troche pomoglo bo juz niedrapie ale jeszcze troszke je czuje rano wypilam wode z cytryna i miodem po obiedzie chyba zrobie sobie herbate z malinami na kolacje chleb z czosnkiem i przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem chyba troche za duzo tego i tych witamin C ale niechce byc chora
a czosnek to naturalny antybiotyk wiiec bede go dzis jadla i pila![]()
Powiem ci że ja już od dawna nie wspomagam się żadnymi lekami
czosnek cytryna, mojej mamy przyjaciółka robi wspaniały sok z malin i zawsze podrzuci mi kilka słoiczków
jak mnie łapie to wszystkie naturalne sposoby i mój W, tez śmierdzimy wtedy nie miłosiernie czochem ale to nic hehe

ja poproszę zielone

Scully
mamusia :)
Witajcie:-)
No to ja chyba tez juz oficjalnie moge wyslac fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oj to ten mój
dziękuję 
Witam Wszystkich!!gratuluje tym które ujrzały II kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Mam pytanko wiecie może czy nadżerka może utrudniać zajście w ciążę?
nie ;-) ale słyszałam, że wymrażanie i wypalenie przed pierwszą dziedzią może ;-)
Widzę ze coraz więcej fasolinek sie pojawia :-):-):-) pewnie jeszcze trochę trzeba będzie założyć nowy wątek" Mamusie 2010" i tam się wszystkie spotkamy!!!!!!!!!!Trzymam kciukasy za nas wszystkie !
super pomysł 
alewam zazdroszcze uz za tydzien testujecie a ja biedak do 22 lutego musze czekac :-( bo dzis dopiero owu jest a mam 19 dzien cyklu z 37![]()

ja też
o ile mi się cykl nie wydłuży ;-):-)Troszke sie strsowalam bo lekarz powiedz ze ciaza jest mniejsza niz liczac od miesiaczki.. Ze za mala jakby...
A dzisiaj dostalam olsnienia, bo on pewnie przypuszczal ze 28dniowe cykle, a ja mam 32dniowe, wiec oasowaloby ze owulacja pozniej niz on zalozyl
Tak to przynajmniej sobie tlumacze
na pewno o to chodzi
ja jak mam cykle do 44 dni (a fazę lutearną 13 dni) to też fasolinka byłaby mini ;-)Witam was dziewczyny
Mam pytanie czy któras kiedyś miała coś podobnego a mianowicie dokładnie 8 dni temu skończyła mi się @,trawała 4 dni potem miałam 2 dni przerwy,pojawił się biały śluzik a od 2 dni mam brązowe plamienia,ani to @ ani żadny śluz,zastanawiam się dlaczego mam takie dziwne upływy
Pozdrawiam
na pewno resztki @

Dzień dobry. :-)
Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :-)Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony.
![]()
jeszcze takiego nie widziałam, ale za 9 m-cy mam nadzieję, że zobaczę 

no to ja już oficjalnie GRATULUJE

Aga, no pewnie!!! Przecież już Ci kiedyś napisałam, że latem w Międzyzdrojach będziemy się spotykać ze starszakami i maleństwami.
o jak Międzyzdroje to ja też się piszę ;-)
oj ten jeden mój

dziękuję
;-)
Liczyłam, że cykl będę mieć 43 dc, ale skoku temp nie mam więc dalej "czekam" (serduszkowo) na czas po owu ;-)
:-)
czasem w tych horoskopach zdaży sie jakiś fuks i napiszą co przypasuje danej osobie- mi napisali że na początku 2009 zostanę mamą i nic:-(.
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne
, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenie
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne
, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenieczasem w tych horoskopach zdaży sie jakiś fuks i napiszą co przypasuje danej osobie- mi napisali że na początku 2009 zostanę mamą i nic:-(.
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenie
Lopop sprawdź w senniku co to znaczy

reklama
Podziel się: