Scully
mamusia :)
Idę sprzątać i obiadek robić ;-) Mężuś głodny po 15:00 z pracy wróci
Papa ;-)
Papa ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Papa ;-)moj jeszcze spi a wieczorem ma nadzieje beda staranka znowIdę sprzątać i obiadek robić ;-) Mężuś głodny po 15:00 z pracy wróciPapa ;-)
Teraz to juz nie ma zadnych watpliwosci!!! Jeszcze raz gorace gratki!!!:-)
Ja tez mam pol piwnicy soczkow: maliny, wisnie, porzeczki, aronia, pigwowiec, truskawki... MniamPowiem ci że ja już od dawna nie wspomagam się żadnymi lekamiczosnek cytryna, mojej mamy przyjaciółka robi wspaniały sok z malin i zawsze podrzuci mi kilka słoiczków
jak mnie łapie to wszystkie naturalne sposoby i mój W, tez śmierdzimy wtedy nie miłosiernie czochem ale to nic hehe
![]()

Jak to zrobila? To tak jak np babcia sama pierniki piecze?
Ja moge byc tym kims z Twojego snuczasem w tych horoskopach zdaży sie jakiś fuks i napiszą co przypasuje danej osobie- mi napisali że na początku 2009 zostanę mamą i nic:-(.
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenie

W takim razie test raczej nic jeszcze nie wykaze...Macku ja mialam @ ostatnia 11 stycznia.. licze ze termin kolejnej to tez jakos 11 luty, ale moze nie przyjdzie)
wiem ze test raczej jeszcze nic nie wykaze, ale dziwi mnie ten sluz.. jest go czasami duzo albo przezroczysty albo bialawy...a do tego bardzo bola mnie sutkiW takim razie test raczej nic jeszcze nie wykaze...
az nie moge dotknac przez stanik
czy ten sluz to moze byc po zaplodnieniu????kochana z tym sluzem to różnie bywa jedne mówią że mają gęsty i lekko żółtawy, inne że jest go dużo i jest białawy a inne jeszcze że mają sucho na początku, musisz się uzbroić w cierpliwośćwiem ze test raczej jeszcze nic nie wykaze, ale dziwi mnie ten sluz.. jest go czasami duzo albo przezroczysty albo bialawy...a do tego bardzo bola mnie sutkiaz nie moge dotknac przez stanik
czy ten sluz to moze byc po zaplodnieniu????

Maga oby Twoje słowa były proprocze...wtedy Ciebie i lopop ochrzczę Czarownicami :-)olkale coś tak czuję, że w najbliższym czasie będzie u Ciebie na TAK ;-)
Trochę taka "czarownica" jestem. Powiem Ci dlaczego. Moi szefowie, też postawili najpierw na karierę zawodową, na podróże i bycie we dwoje. Kiedy zaczęli się starać ( mniej więcej w Twoim wieku), nie spodziewali się trudności. Nikomu nie mówili, że się starają. Teraz już wiem, że sporo się nachodzili po lekarzach...i pewnej nocy we śnie dzwoni do mnie szefowa i mówi, że jest w ciąży.
Na drugi dzień jak przyszłam do pracy, to było mi niezręcznie zapytać o to szefa. Ale zapytałam wprost mówiąc : " Dzwoniła do mnie .... i powiedziała, że jest w ciąży, sorry, że pytam o takie intymne sprawy, ale czy to prawda ?" Rany, ale mój szef zrobił minęi oczywiście odparł, że TAK w 1 miesiącu.
Teraz mają cudną zdrową córcię.
olkale nie nakręcam, ale u mnie w rodzinie moja mama i ja, mamy takiś jakiś zmysł ? ;-)
Ja niedawno dzień zaczęłam, bo ładowaliśmy bateryjki senne (spaliśmy 13 H
) z moim moonżem ...na wieczorne imprezowamnie;-) Teraz czytam Was i trochę moich postów się pojawi ...uśmiałam się czytając Was...
To ja będę czwarta do testowania 14go :-) o ile oczywiście @ wcześniej nie przyplącze się...
tzn. że będę piąta... ;-)
Dzisiaj zapowiedziałam M, że jak @ przyjdzie to ja przy tym nie chcę być, bo chyba sobie przerwę w starankach zrobię i to na dobre pół roku....
Za bardzo to wszystko przeżywam!!!

Boże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(

Dziewczyny łapcie fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na poniedziałek już jestem umówiona do gina po lutkę, tak jak kazał.