Jak najbardziej. A ja Wam mówię komuś sie to sprawdziJa moge byc tym kims z Twojego snu![]()
reklama
no ja wam powiem ze w tych snach czasem cos jest ale to zalezy od osoby bo np moja szagierka to jak jej sie cos przysni to to jest
np moj maz 4 lata temu mial wypadek jak wracal nad ranem z pracy wpadl w poslizg i jej sie znilo ze mial wypadek i rano dzweonila jak jeszcze nikt niewiedzial i pol godziny pozniej wszyscy wiedzieli wiec moze ja poprosze zeby wysnila cos dla mnie wiecie co ;-)
np moj maz 4 lata temu mial wypadek jak wracal nad ranem z pracy wpadl w poslizg i jej sie znilo ze mial wypadek i rano dzweonila jak jeszcze nikt niewiedzial i pol godziny pozniej wszyscy wiedzieli wiec moze ja poprosze zeby wysnila cos dla mnie wiecie co ;-)czasem w tych horoskopach zdaży sie jakiś fuks i napiszą co przypasuje danej osobie- mi napisali że na początku 2009 zostanę mamą i nic:-(.
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenie
no na to wychodzi, ze to ja...chyba, ze ktoś jest jeszcze z Bydzi??? nie sie odezwię;-)Magan też coś pisała o tym, z eszybko ujrze i o snach...
Naprawdę bardzo chętnie nazwę Cię Czarownicą (oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu) choć osobiście nie czuję żadnych objawów, przeczuć czy czegokolwiek, co wskazywałoby na ciążę, a tym, bardziej na mnogą;-) choć nie mam nic przeciwko...
A apropos horoskopó, to w te może nie wierzę, ale w zeszłym roku byłam u Pani numerolog w Toruniu. Namiary dostałam z salonu piękności do którego raz po raz uaję się, opinie dziewczyn, które u niej były są takie, że to taka czarownica, że hej. wszystkim, wszystko się spełniało. Mi stawia tarota - co się wydarzy w ciagu najblizszego roku. No i do tej poryu wszystko się spełniało...prócz tego jedneo, czyli ciąży. Miałam 5 kart na ciążę i w lutym mija właśnie rok od wizyty u niej...;-)
lopop może to był sen o Tobie?Jak najbardziej. A ja Wam mówię komuś sie to sprawdzi
Jasne, ze wolno. Ale niktore babki tak sie przejmuja "starankami", ze alkohol calkowicie odstawiaja i sa oburzone, jak ktos sie alkoholizuje![]()
ja równiez jestem zdania, że nie ma co przesadzać. Kilka miesięcy miałam takie, ze po owu nie piłam nic, no bo jak jest w ciąży to... ale od zeszłego olałam to. No bo jak dziewczyny nie wiedzą, ze są to zyją normalnie przecież i chodz na imprezy. Oczywiście nie tak upijać się, no ale drinka, lampkę wina lub 2 czy piwko...czemu nie...;-)
Wiem że jest po 1 ale właśnie zostałam pozbawiona resztek nadzieji, mam plamienie co zapowiada miesiączkę, zaczełam 24 dc. To oznacza że teraz to plamienie bede mieć przez jakieś 5 - 6 dni a potem @ beznadziejnie :-(
Moze po tym badaniu lekarskim tak mi się poprzestawiało bo zazwyczaj mam plamienie 2 dni przed @
Tak więc nie testuje i nie bedzie niespodzianki w Walentynki.
asiucha
przytulam...nie czytaj tez za dużo o tych cudach co Tobie lekarz ostatnio nagadał. W zyciu róźnie bywa i mam nadzieję, ze u Ciebie tez tak będzie...Zobaczysz, ze zajdziesz szybciej niż gin powiedział...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tak Agutko wczoraj na rmf mówili że zaatakował 16letnią dziewczynę biedaczka nie do,ść że pocięta to jeszcze taka trauma na całe życie
Najmłodsza ma właśnie 16 ,a najstarsza 32 lata... :-(
a gdzie ten psychol grasuje jakie wojewudztwo albo miasto????
Zielona Góra i okoliczne wioski.
o jak Międzyzdroje to ja też się piszę ;-)
Super!

Agutka współczuję...
To już nie jest śmieszne![]()
Wiesz,ja właśnie wróciłam ze Zuzią ze spaceru. Chodziłyśmy tylko po osiedlu i wkoło niego. A byłam tak przerażona,że Zuzi ręki o mało nie zmiażdżyłam,tak mocno Ją trzymałam... A każdy mijany przeze mnie facet był momentalnie myślą "Może to on???".
:-(agutka
ten psychol to wybredny, tylko młode go interesują... uważaj na tych spacerkach. A nie masz jakiejś sąsiadki z którą mogłabyś wychodzić?
Boże z brzytwą, nozem, żyletkami co mu ktoś zrobił w przeszłości, ze go kręci?....

ten psychol to wybredny, tylko młode go interesują... uważaj na tych spacerkach. A nie masz jakiejś sąsiadki z którą mogłabyś wychodzić?
Boże z brzytwą, nozem, żyletkami co mu ktoś zrobił w przeszłości, ze go kręci?....
no powodzeniahej kobietki ja juz spadam bo mezus wstal a mala tescie wzieli na przejazdzke wiec hata wolna ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutka
Nie wiem. Ja już nawet nie wiem,w co wierzyć... Jest tyle wersji,że głowa pęka. :-(
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam sie bardzoooooo śpiąco!
Maćku mówiłam o tym ginowi i sobie to odnotował, poprzednio ginka mówiła mi że takie 2 dniowe plamienie jest ok, że to koniec poprzedniego cyklu. Rozumiem 2 dni ale 5 to już za dużo. Dziś nie mam już nic, zero plamienia ale wiem że na pewno będzie.
Oj to musi być cudowny!
Ryba super teścik.
Strasznie bym chciała mieć taki swój.
Wiesz w sumie gin powiedział że główny problem to prolaktyna.
Powiedział również że i za miesiąc mogę być w ciąży, nigdy nic nie wiadomo.
24 dc
A ja jestem nieprzytomna, następny dzień w pracy a połóżyłam się o 3 a o 3.30 jeszcze goście przyjechali. nie rozumiem tych ludzi, mróz, ślisko a oni na dwa dni jadę przez pół Polski i są o tak późnej porze.
A Twoj gin wie o tych plamieniach? Bo one oznaczaja, ze cos jest nie tak. Nie czasem progesteron...![]()
Maćku mówiłam o tym ginowi i sobie to odnotował, poprzednio ginka mówiła mi że takie 2 dniowe plamienie jest ok, że to koniec poprzedniego cyklu. Rozumiem 2 dni ale 5 to już za dużo. Dziś nie mam już nic, zero plamienia ale wiem że na pewno będzie.
Dzień dobry. :-)
Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :-)Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony.
![]()
Oj to musi być cudowny!
Ryba super teścik.
Strasznie bym chciała mieć taki swój.
asiucha
przytulam...nie czytaj tez za dużo o tych cudach co Tobie lekarz ostatnio nagadał. W zyciu róźnie bywa i mam nadzieję, ze u Ciebie tez tak będzie...Zobaczysz, ze zajdziesz szybciej niż gin powiedział...
Wiesz w sumie gin powiedział że główny problem to prolaktyna.
Powiedział również że i za miesiąc mogę być w ciąży, nigdy nic nie wiadomo.
cześć
jak dzionek mija?
w którym dc jesteś?
24 dc
A ja jestem nieprzytomna, następny dzień w pracy a połóżyłam się o 3 a o 3.30 jeszcze goście przyjechali. nie rozumiem tych ludzi, mróz, ślisko a oni na dwa dni jadę przez pół Polski i są o tak późnej porze.
Podziel się: