agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Tośka jeszcze troszkę i będziesz miała 
Cierpliwości kochana ;-)

Cierpliwości kochana ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tośka jeszcze troszkę i będziesz miała
Cierpliwości kochana ;-)
ale czasami jak mnie głupie myśli najdą to wyć mi się chce wiesz. Depresje z tego powodu też już mam za sobą - teraz pozostaje mi tylko czekanie :-(Staram się tym w interesować ale szkoda mi mojej teściowej bo się martwi o swojego wnuka :-(
A mnie zaczynają piersi bolec więc kolejny cykl w plecy, napewno @ się pojawi![]()
poza tym bolące piersi to też objaw ciąży....;-)hej Tośka
A ja mam przeczucie, ze w tym miesiacu uda się Wam i bedziesz miała upragnioną fasolinkępoza tym bolące piersi to też objaw ciąży....;-)

i do tego dzisiaj mam takie humory że tego mojego Wicia to bym na balkonie zmaknęła
Tylko niech sie chlopak cieplo ubierze;-)u mnie ból piersi to przede wszystkim objaw @ co prawda boli mnie podbrzusze a nigdy nie bolało tak szybko przeważnie w dniu @i do tego dzisiaj mam takie humory że tego mojego Wicia to bym na balkonie zmaknęła
![]()
Tylko niech sie chlopak cieplo ubierze;-)

szybciej odśnieży balkon szybciej wejdzie do domu 

ja się martwie o to maleństwo czy jemu niec ie grozi, bo moja szwagierka w 3 miesiącu wiedząc że jest w ciąży imprezowała na moich imieninach że szok łacznie z alkoholemgdzie przecież 3 pierwsze miesiące są najważniejsze - tak mi się zdaje :-(
A w stosunku do mnie nie masz czasem takiego przeczucia?hej Tośka
A ja mam przeczucie, ze w tym miesiacu uda się Wam i bedziesz miała upragnioną fasolinkępoza tym bolące piersi to też objaw ciąży....;-)

poczekaj...zaglądam w kulęA w stosunku do mnie nie masz czasem takiego przeczucia?![]()
nieładnie...rozumiem lampka wina, jak jeszcze nie wiesz, ze jesteś w ciaży...ale później bez komentarza...
poczekaj...zaglądam w kulęchciałabym zobaczyć...
a tak powaznie to z Tośka w jednym dniu dostałyśmy @ i tak jakoś przeczuwamoby wspomniała moje słowa za 8 dni...