reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)Witam porannie Babolki :-D

dziś okropna pogoda szaro, buro i zanosi się na deszcz :sorry2: wczoraj cały dzień przeleżałam z R w łóżeczku :tak: nawet obiad sobie zamówiliśmy do domciu :zawstydzona/y: potwornie bolała mnie głowa :-(dziś już znacznie lepiej :tak:

wstawać śpiochy :-D

to rzeczywiście dopiero :)

My z mężem walczymy o potomstwo już 18 cykl teraz mija... :sorry:

ja już przestałam liczyć ;p ale tez coś koło tego jestem

;-)Witam porannie Babolki :-D

dziś okropna pogoda szaro, buro i zanosi się na deszcz :sorry2: wczoraj cały dzień przeleżałam z R w łóżeczku :tak: nawet obiad sobie zamówiliśmy do domciu :zawstydzona/y: potwornie bolała mnie głowa :-(dziś już znacznie lepiej :tak:

wstawać śpiochy :-D

Witam się :)

już się przyzwycziłam do kataru ;p a zatoki mnie bolą troche a tak poza tym to oki :) odliczam do urlopu jeszcze 3 tygodnie :)

a jak twoje samopoczucie ??

Jakoś powoli leci do przodu ;-) najgorsze są te zmiany ciśnienia :-( nigdy nie bolała mnie głowa na zmianę pogody:no: a teraz owszem :sorry2: wczoraj to cały dzień spędziłam w łóżku :zawstydzona/y:

Wow fajnie masz z tym urlopem :tak: a gdzie się wybieracie :confused:

Ja jak na razie cały czas mam urlop :-D:-D:-D tylko mój R jeszcze nic nie zaplanował bo być może w sierpniu będzie jechał na dozór saperski na 2 tygodnie i dlatego jeszcze nic nie zaplanowaliśmy :-(

Jakoś powoli leci do przodu ;-) najgorsze są te zmiany ciśnienia :-( nigdy nie bolała mnie głowa na zmianę pogody:no: a teraz owszem :sorry2: wczoraj to cały dzień spędziłam w łóżku :zawstydzona/y:

Wow fajnie masz z tym urlopem :tak: a gdzie się wybieracie :confused:

Ja jak na razie cały czas mam urlop :-D:-D:-D tylko mój R jeszcze nic nie zaplanował bo być może w sierpniu będzie jechał na dozór saperski na 2 tygodnie i dlatego jeszcze nic nie zaplanowaliśmy :-(

My jedziemy na działke na 2 tygdonie :) cisza spokoj brak zasiegu :)

witam sie w nowym tygodniu :)

Romantyczna wyprawa we dwoje ;-):-)

ja sobie w tym roku też marzyłam o takim domku nad jeziorkiem :tak: cisza spokój, las i grill :tak:

na razie to jeszcze nic nie wiem może się moje marzenie spełni :)
a ty babolku gdzie sie podziewałaś hę ???? :confused:

ja w piatek startuje znowu na swoja wieś juppiiii moze tam sie uda:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry