reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Trzeba mieć wytrwałość i wiarę w siebie. Trzeba wierzyć, że człowiek jest do czegoś zdolny i osiągnąć to za wszelką cenę.

Ale mi się zebrało ulalaaa , ;-)
tak racja

a wiesz że moi uczniowie z 6 najlepiej napisali sprawdzian 6-klasisty w gminie chociaż takie dobre wieści

reklama
witajcie słoneczka
przez tą pogodę i pobyt w szpitalu zaniedbałam Was :sorry:, ale wybaczycie mam nadzieje:sorry2:

dziewczyny a jak u was z testami owu? mi gdzieś w połowie cyklu zawsze wychodzą piękne dwie kreseczki a później okazuje się, że lipa.

Testy owu nigdy nie gwarantują przebytej owulacji. To, że masz pozytywny test nie zonacza, że pęcherzyk pękł- niestety. Jeżeli chcesz mieć 100% pewności czy pęcherzyk peka to radzę monitoring cyklu.
Przy testach owu działają tylko i wyłącznie hormony, które mogą szaleć. Ja miałam tak, ze miałam testy zawsze pozytywne i pęcherzyki nie pękały.

tak racja

a wiesz że moi uczniowie z 6 najlepiej napisali sprawdzian 6-klasisty w gminie chociaż takie dobre wieści

no to wielkie gratki , klasa mojej corki najlepsza w szkole tez fajnie :) a mloda biega jeszcze i poprawki tam jakies ,ja jej powiedziałam ze jak nie ma juz siły to ma sie wyluzowac , i tak pieknie b dorze testa 6 klas napisała dostała sie do tej klasy, srednia tez dobra takze mnie /nas :) to zadawala

witajcie słoneczka
przez tą pogodę i pobyt w szpitalu zaniedbałam Was :sorry:, ale wybaczycie mam nadzieje:sorry2:

Testy owu nigdy nie gwarantują przebytej owulacji. To, że masz pozytywny test nie zonacza, że pęcherzyk pękł- niestety. Jeżeli chcesz mieć 100% pewności czy pęcherzyk peka to radzę monitoring cyklu.
Przy testach owu działają tylko i wyłącznie hormony, które mogą szaleć. Ja miałam tak, ze miałam testy zawsze pozytywne i pęcherzyki nie pękały.

no witaj pajeczko no na jakims watku wyczytałam ze byłas w szpitalu , ale widze juz wsio dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój ma przedziwne poczucie humoru ostatnio stwierdził, że skoro już tyle czasu się staramy i drugi raz nie możemy to pewnie nasze pierwsze dziecko to nie jego dziecko, ma szczęście, ze nie miałam wtedy jakiegoś ostrego narzędzia pod ręką.

no witaj pajeczko no na jakims watku wyczytałam ze byłas w szpitalu , ale widze juz wsio dobrze

No moj synek chciał troche za wszesnie się ze mną przywitać i musielismy go powstrzymac...
na szczescie jest OK, ALE to spowodowało u nas machinę kupowania juz wszystkiego szybciej no i przygotowania pokoiku.
Bo jakby nie byłow każdym momencie moze sie zacząć a jak mały dostał juz sterydy na płuca to prawdopodobnie nie bedą powstrzymywac.

mój ma przedziwne poczucie humoru ostatnio stwierdził, że skoro już tyle czasu się staramy i drugi raz nie możemy to pewnie nasze pierwsze dziecko to nie jego dziecko, ma szczęście, ze nie miałam wtedy jakiegoś ostrego narzędzia pod ręką.

trzeba było czyms tam walnąc ;-) , widze ze wszyscy m maja luzackie podejscie do tematu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a my stajemy na rzesach zeby sie udało

No moj synek chciał troche za wszesnie się ze mną przywitać i musielismy go powstrzymac...
na szczescie jest OK, ALE to spowodowało u nas machinę kupowania juz wszystkiego szybciej no i przygotowania pokoiku.
Bo jakby nie byłow każdym momencie moze sie zacząć a jak mały dostał juz sterydy na płuca to prawdopodobnie nie bedą powstrzymywac.

bedzie dobrze , pajeczko oszczedzaj nam sie

laseczki ja tez spadam , mam nadzieje ze uda mi sie tu zajrzec wieczorkiem
do miłego baj baj

lopop to super gratuluje dobrych wiesci

Pajkaa a no właśnie, jak zaczynalam staranka to myslalam ze testy owu pokazują na 100% owulacje bo strasznie chciałam celować w synka, teraz jak się wybiore do ginki to poprosze ją o usg, żeby zobaczyła czy coś się dzieje w tych moich jajnikach, z monitoringiem będzie chyba gorzej bo ona przyjmuje raz na tydzień (a to chyba musi być częściej?), u nas jest tylko trzy możliwości wizyty, ta ginka do której chodze, przychodnia bez usg i lekarz którego usg ma chyba tyle lat co ja w każdym razie wygląda jak stare radio.

Przy testach owu działają tylko i wyłącznie hormony, które mogą szaleć. Ja miałam tak, ze miałam testy zawsze pozytywne i pęcherzyki nie pękały.[/QUOTE]

lopop to super gratuluje dobrych wiesci

Pajkaa a no właśnie, jak zaczynalam staranka to myslalam ze testy owu pokazują na 100% owulacje bo strasznie chciałam celować w synka, teraz jak się wybiore do ginki to poprosze ją o usg, żeby zobaczyła czy coś się dzieje w tych moich jajnikach, z monitoringiem będzie chyba gorzej bo ona przyjmuje raz na tydzień (a to chyba musi być częściej?), u nas jest tylko trzy możliwości wizyty, ta ginka do której chodze, przychodnia bez usg i lekarz którego usg ma chyba tyle lat co ja w każdym razie wygląda jak stare radio.

[/QUOTE]

to jak moge Tobie doradzic to idz tak w 12 dc to wtedy bedzie widac wielkośc i wogole

reklama
no to wielkie gratki , klasa mojej corki najlepsza w szkole tez fajnie :) a mloda biega jeszcze i poprawki tam jakies ,ja jej powiedziałam ze jak nie ma juz siły to ma sie wyluzowac , i tak pieknie b dorze testa 6 klas napisała dostała sie do tej klasy, srednia tez dobra takze mnie /nas :) to zadawala

erba też super gratuluje!!!

Pajkaa będzie dobrze, ja w ciązy leżałam cztery razy na podtrzymaniu a Gabi urodziła się 4 dni przed terminem , trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& za ciebie i za dzidziusia wszystko będzie ok.

erba dzięki za rade, tak sie wybiorę, jeżeli @ na dniach mnie odwiedzi to akurat koło wizyty bede miala 12 dzien cyklu

Do góry