reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie weteranki bb :) ale Wasze suwaczki posuwają się do przodu z prędkością światła :)
ja Was podczytuje od czasu do czasu ale jakos nie mam weny wejsc i cos napisac :(

Żabciu ciuszki boskie :)
jak sie nasze Mamusie i nasze staraczki czują????

Ostatnia edycja:
Obyś miała racje, ale dziś sie tyle naczytałam, że naprawde mam mieszane uczucia.

hejka ja tam nic niewidze hehe ale niejestem ginem wiec zycze corki :-)

no kochana tej listy to tu juz daaaaaaawno niebylo jedna sioe nia zajmowala ale niepamietam kto to byl nawet mnie niema na czerwono ostatnia byla dopisana chyba malapralinka do czerwonycch :-) aleporonila i stara sie dalej

moze jak zajmiesz sie praca to samo przyjdzie bo mysli beda gdzie indziej

hejka jak sie czujesz???

przejzyj forum staramy sie tam jest temat pod tytulem zespol policystycznych janikow czy jakos tak tam kobietki meczy to samo tam napewno dowiesz sie wiecej bo niewiem czy ktoras z tad to ma

hej kochan caly dzien mnie tu niebylo ale widze ze z pisaniem wam kiepsko idzie a ja dzis bylam u fryzjera z mezem :-) i u fotografa zrobic fotki do paszportow i w piatek jedziemy zlozyc o nie papiery a teraz czekam az mi galaretki w lodoce stezeja co je pokroje w kostki i zrobie sobie i corci galaretki ze sniezka mniam mniam

pajka a ty sierpnioweczka jestes :-) ja tez ale z roku 2006 super pora na rodzenie odrazu mozna z malenstwem na spacery chodzic bo cieplo i nietrzeba grubo ubierac jak moja mala sie urodzila to byly takie upoaly ze spala w samych pieluchach ewentualnie bodach

tak tak, ale cos mi się zdaje, ze to będzie lipiec jednak :cool2: ale zobaczymy :-)

a wiesz już kiedy będziesz miała usg genetyczne :sorry: bo podobno czasem na nim już mówią płeć :szok: ja mam mieć w 13 tyg :-p

ja juz wiedziałam od 12 tc, ze możliwe, ze chłop, ale na 30 % potem potwierdziło się dopiero w 21 tc bo mały się chował :p

:-)witaj Pajka ;-) no ja myślę że na tym usg w 13 tyg to może już mniej więcej coś powiedzieć o płci :tak: choć ja i tak w duchu czuję że będzie chłop:tak: oby się sprawdziło bo wstyd będzie za moją intuicję :-D:-D

cześć zabko kinga i Betusia
och betusia ostatnio nie pisałaś z nami za dużo myślałam że jesteś gdzieś na szkoleniu??
no i batonika nie ma a mi sie pralka zepsuła :(:( w sobotę i jeszcze nie kupiłam po prostu nie mam czasu:(

reklama
Do góry