reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mysza nie ja bylam pewna porpostu ze moj maz samych chlopcow robi wiec myslalam dlatego ze boy bedzie :-) a zawsze marzylismy o dziewuszce :tak:

dolegliwosci ciutke mniejsze ale czasemmuli jeszcze ale nie tak uciazliwie no i apetyt urosl mi troche i dobrze bo narazie 1kg na minusie :tak:
a ten no czujesz juz kopniaki cio nie ?? :D
a ponizej sweterek :) spodenki robie w trakcie

reklama
mysza nie ja bylam pewna porpostu ze moj maz samych chlopcow robi wiec myslalam dlatego ze boy bedzie :-) a zawsze marzylismy o dziewuszce :tak:

dolegliwosci ciutke mniejsze ale czasemmuli jeszcze ale nie tak uciazliwie no i apetyt urosl mi troche i dobrze bo narazie 1kg na minusie :tak:
ale sliczne jak kiedys mi sie uda zajsc to takie cudenka musze zakupic ile kosztuja????jakie ceny

Witam wszystkie Panie

Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłam:tak: pewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.
GRATULACJE :)) jest na bank!:)
a w razie co na bete idz :tak:

witam sie

:-)witaj Pajka ;-) no ja myślę że na tym usg w 13 tyg to może już mniej więcej coś powiedzieć o płci :tak: choć ja i tak w duchu czuję że będzie chłop:tak: oby się sprawdziło bo wstyd będzie za moją intuicję :-D:-D

ja od samego początku czułam, ze bedzie syn i tak było:) nie wiem dlaczego, ale jakos miałam takie przeczucie:)

Betusia czasami tak jest że wany brak... witaj:))
Pajka śliczne suwaczki nowe! :)
Żabka synek synek! :))) supcio!

Pozdrawiam was

a dziękuję:) czasami lubię pozmieniac :p

no w 12 tygodniu to podobno chlopiec i dziewuszka wygladaja tak samo ale ja niewiem i znajac moje szczescie napewno nic niebedzie widac mala tez sie plecami odwrocila

podobno dobry ginek potrafi rozróżnic, ale tak jak mowie ja miałam powiedziane na 30%, ze bedzie synek. Potem się potwierdziło:)

Witam wszystkie Panie

Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłam:tak: pewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.

gratuluję:)

Żabko doczekasz się :-) a Twojego też chyba nie widziałam...

Oto Szymon moje cudo:
1) piękna zgrabna nóżka, zresztą przyzwoite to moje dziecko bardzo
2) łapeczka
3) rączka...tak dziwnie tego jednego paluszka wysunął
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka

no sliczny :) Ty juz 20 tc szok , ze to tak szybko leci:)

gniesia super dwie krechy jak nic gratuluję.

Mysza super fotki, taką z rączką ma też moja Gabi.

a ja dzisiaj wkurzona na maksa na nasz nfz. chciałam się wybrać do ginki bo mi się tabletki kończą, ale że moja lekarka przyjmuje dopiero 27 to wybrałam się do przychodni, no i nigdy nawet nie pomyślałabym, że wypisanie recepty to dla pani w rejestracji jest taki ogromny problem. Zaczeła się na mnie wydzierac, że do lekarki trzeba sie wcześniej zapisywac (oczywiscie nigdzie nie wisi kartka z taka informacją, to skąd ja mogłam wiedzieć), że co ja sobie wyobrażam a jak się spytałam czy mnie ktoś zarejestruje jeżeli pani doktor zgodzi się mnie przyjąć to stwierdziła, że nawet jak się pani doktor zgodzi to nikt mnie nie zarejestruje. Ja mam słabe nerwy więc powiedziałam jej, że z taką niemiłą osobą jeszcze ani razu się nie spotkałam, zrobiło mi się strasznie przykro i wyszłam, ale po drodze do domu pomyslałam sobie, że przecież ona mi łaski nie robi i wrócilam z powrotem, poszlam najpierw do pani doktor powiedziałam jaka jest sytuacja, a pani doktor kazała mi iść się zarejestrować, żałujcie, że nie widziałyście miny tej baby z rejestracji, myślałam, że spadnie z krzesła. A swoją drogą człowiek lata szuka pracy, składa podania gdzie może i nigdzie nie może dostać głupiego stażu, a tu takie nieprzyjemne babsztyle czasami siedzą i tylko człowiekowi psują humor, siedzi taka jakby tam pracowala za kare i traktuje ludzi jak zlo najgorsze. No wygadałam się trochę bo mi ciężko było na serduchu.

Oto Szymon moje cudo:
2) łapeczka
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka
sliczne foty a u mnie jeszcze nic niewidac dzidzia ma dopiero 5 cm a u mnie sa tylko 2 opony bo mam nadwage :-( ale jak tylko bedzie widac to wkleje fote bo poco mam teraz oponki wklejac mam nadzieje ze niebede dlugo czekala bo ponoc w drugiej ciazy rosnie szybciej :-)

sliczna ja myslalam ze moj maz skoro pracuje w cukierni przy piecu to ze bedzie umial splodzic tylko corke ale mam nadzieje ze baaaardzo sie myle i bedzie syn

Oto Szymon moje cudo:
2) łapeczka
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka
Anetko synuś śliczny za mamusią mały przystojniaczek nam rośnie:)

witam się popołudniowo.
Agutka wreszcie wróciłaś i jako pierwsza witasz nowy dzionek:)

bry :)

Myszko super zdjątka ach az sie lezka w oku zakreciła ( ja tez chce!!!!!! )
Lopciu co tam ????
gnisia gratki
no kurcze czas mi leci jak z bicza trzasł- chyba dobrze to ujęłam
no po mieście pobiegałam nic tylko za tym sprzętem ale padnięta jestem do łóżka bym weszła i spała
już dzisiaj mam 25dc zasuwa ten czas jak szalony

reklama
Do góry