Z growarkiem w tle
Musisz zrobic zblizenie, bo nic nie widac![]()
Hej maćku babolku gdzie sie podziewałaś ????? hę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z growarkiem w tle
Musisz zrobic zblizenie, bo nic nie widac![]()
Jak to gdzie sie podziewalam. Bylam wczoraj, ale Ciebie juz nie bylo...Hej maćku babolku gdzie sie podziewałaś ????? hę
Jak to gdzie sie podziewalam. Bylam wczoraj, ale Ciebie juz nie bylo...
Co slychac?
dziewczyny nie wiecie moze jak jest z testami owu po owulacji, czy ZAWSZE jak jest kobitka w ciazy to wyjdzie jej pozytywny
???? bo moze bym sprobowala tego
dziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.
niech lepiej nieprzychodzi :-)witam się porankowo, u mnie piękna słoneczna pogoda. @ dalej nie ma, już mogła by się pojawic bo wypadało by rozpocząc kolejny cykl staranek.
czym sie wymienimy???hejo
zabka to jak bedziemy mialy na odwrot to sie wymienimy
palissa narazie nie robie na zamowienie i nie wiem czy bede miala czas pozniej jak dzidzia juz na swiecie bedzie ale jak cos dam znac![]()
oby przeczucie niemylilo :-)witajcie dziewczyny! nie zaglądałam do Was kilka miesiecy i widzę wiele nowych fasolek! wszystkim gratuluje!
u mnie nadal bez zmian, to juz 8 cykl..... mam podejrzenia że teraz moze sie udalo, ale jeszcze musze troszke poczekac
slabo widac ale ja widze 2 kreche ale slabo widac bo wczoraj fota byla z bliska bardzo bliska a dzis zrobilas z daeka zrob z bliskaStrasznie chce żeby to była prawda, ale się boje, że znowu pomyłka z testem bo troszkę już to przerobiłam, wrzucam zdjęcie (jak mi się uda), nie wyraznie i kreska blada okropnie ale na żywo jest lepiej widoczna, widac marny ze mnie fotograf albo aparat do baniZobacz załącznik 257498
a moze kup niebieskiego bobotesta one sa czulsze i wychodza wyrazniejmacku nie chciałam pokazać moich pogryzanych paluchów to się browarek trafił w tle, bo to miało by tak, że kupiłam test i browar jak test bez krechy to browar na osłodę, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny, może jutro zrobię nowy test ale nie wiem bo trochę się obawiam m bo już się na mnie drze, że wydaje na testy fortunę.
chyba chcialas napisac 2 testy a nie 22 :-) hihihiwitam sie
u mnie 3 testy owu wyszły pozytywne a potem potwierdziłam 22 ciażowymi, ale wiem,z e nie zawsze swiadczą o ciaży!
gratuluję
gdzies musza miec chodziaz normalnego ja tylko na bobotestach jechalam najpierw pink testy a potem same bobotesty ale kobietki tu probowaly niebieskich bobotestow bo sa czulsze ale ciezko je dostaczabka chyba jutro polecę po tego bobotesta bo jak podchodzę do okienka to zazwyczaj pełno ludzi a ja tylko cichutko mowie test ciążowy poproszę (bo się wstydzę jakbym miała z 15 lat) a oni mi wszyscy Quixxy, 4 apteki w miescie i w kazdej ten sam test sprzedają, pytałam ostatnio o bobo testa ale nie mieli.
A czy Twoja pani dr mowila Ci, czy masz odstawic bromka jak zobaczysz dwie krechy? Bo w ulotce jest chyba napisane zeby w ciazy nie brac... (spawdz, bo dawno czytalam)Ja też wcześniej pink testy, bo takie sprzedawali a jak nie będzie bobo testa to sobie zamówię na poniedziałek. Ja to jestem taka powalona bo przecież wczoraj byłam u lekarki po recepte bo bromek mi sie skończył i nie powiedzialam, że mi sie spóźnia bo uznałam, że nie ma poco bo pewnie i tak nic z tego no to teraz mam nastepna wizyta 27.