reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wczoraj akurat o tym gadałam i mówiła, że najpierw trzeba zbić prl żebym mogła zajść w ciąże i trzeba odstawić bromka i dzisiaj już nie biorę, w ulotce tez tak pisze, zastanawiam się czy nie zapisać się na wizytę w przyszłym tygodniu bo gdzieś czytałam, że dziewczyny z dużą prl muszą być pod ciągłą opieka lekarza zwłaszcza na początku ciąży i trochę się boje, ale pierwsza ciąża była prawie bezproblemowa, no ale lepiej dmuchać na zimne, oczywiście o ile jestem.

reklama
wczoraj akurat o tym gadałam i mówiła, że najpierw trzeba zbić prl żebym mogła zajść w ciąże i trzeba odstawić bromka i dzisiaj już nie biorę, w ulotce tez tak pisze, zastanawiam się czy nie zapisać się na wizytę w przyszłym tygodniu bo gdzieś czytałam, że dziewczyny z dużą prl muszą być pod ciągłą opieka lekarza zwłaszcza na początku ciąży i trochę się boje, ale pierwsza ciąża była prawie bezproblemowa, no ale lepiej dmuchać na zimne, oczywiście o ile jestem.
To dobrze. Z tego co wiem to z prl jest tak, ze jednym szkodzi a innym nie bardzo... Wyglada na to, ze Ty jestes w tej drugiej grupie. Szczesciara;-)

martuska &&&&&&&&&&& udało się na pewno
majusia widać z to zdjecie z tym testem to na łopatki mnie powaliło test taki sobie (chodzi o jakość zdjęcia) ale za to browarek bardzo widoczny:)

hej witam sie serdecznie jest ktos? ja dzisiaj mialam miec@ 30 dzien ale jakos jej nie ma ani objawow na nia ?dziewczyny pomozcie bo inaczej nie moge zaczac staranek ,,,co tu sie pokielbasilo? nic nie rozumiem!!!!:wściekła/y:

hej witam sie serdecznie jest ktos? ja dzisiaj mialam miec@ 30 dzien ale jakos jej nie ma ani objawow na nia ?dziewczyny pomozcie bo inaczej nie moge zaczac staranek ,,,co tu sie pokielbasilo? nic nie rozumiem!!!!:wściekła/y:
1 dzien opoznienia to nic strasznego, jak nie przylezie za kilka dni to zatestuj a jak wyjdzie negatyw to wtedy do gin! choz zycze Ci aby jednak byl plus

martuska &&&&&&&&&&& udało się na pewno
majusia widać z to zdjecie z tym testem to na łopatki mnie powaliło test taki sobie (chodzi o jakość zdjęcia) ale za to browarek bardzo widoczny:)
oby oby!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie serdecznie niedzielnie noi nadal brak@ smieszne ale prawdziwe
Hej!
Z tego co pisaly dziewczyny to @ po pronieniu przychodzi roznie... Poza tym kilkudniowe odchylenia sa jak najbardziej normalne (ja tym razem bede miala cykl najprawdopodobniej 30dniowy, a poprzednie trwaly 26 lub 28 dni). Wiec sie nie denerwuj. Jak ma przyjsc to przyjdzie:tak:;-)

Ja też wcześniej pink testy, bo takie sprzedawali a jak nie będzie bobo testa to sobie zamówię na poniedziałek. Ja to jestem taka powalona bo przecież wczoraj byłam u lekarki po receptę bo bromek mi sie skończył i nie powiedziałam, że mi się spóźnia bo uznałam, że nie ma poco bo pewnie i tak nic z tego no to teraz mam następna wizyta 27:szok:. Ja spadam bo muszę jeszcze upiec placka odezwę się jutro mam nadzieję, że z dobrymi wieściami.
no to jaczekam na dobre wiesci :-)
kocha spokojnie moze sie rozlegulowalo i @ moze przyjsc pozniej moze owula sie spoznila i wszystko przesunela

reklama
Do góry