reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj Tośka ;-)

nie widziałam Cię :-( bo teraz to prawie wszyscy są niewidzialni i już nie wiadomo kto jest a kogo nie ma :sorry:

dlaczego z @ na zakręcie :-( może nie przyjdzie ;-) &&&&&&&&&&&

przyjdzie przyjdzie - cycki tak mnie w weekend bolały że szok aż szczypały :-( do tego brzucho boli mega więc tylko patrzeć jak sie pojawi - no i w tym cyklu jakos za wczesnie ;/

reklama
macku nie trać nadziei na pewno się uda, moze to głupie co napisze ale na początku cyklu przeczytałam w gazecie artykuł o tym, żeby myslec pozytywnie i wierzyc w to, że wszystko się uda, i po tym artykule zaczęłam cały czas sobie wmawiać ze jestem już na pewno w ciąży, po pierwszych bladych kreseczkach cieszyłam się przeogromnie ale jak zobaczyłam na kolejnym teście jedno kreseczkę to trochę bardzo się załamałam ale zaraz przypomniałam sobie ten artykuł i pomyślałam ze po co rozpaczam jak jestem w ciąży, musiało się w końcu udać, dziś byłam u lekarza na 97% potwierdził 5 tydzień, ale jeszcze o 13:00 idę na usg żeby mógł potwierdzić w 100%, mam nadzieje, że potwierdzi. Nie wiem czy to ten artykuł w gazecie i moje nastawienie przyczyniło się do tego, czy porostu tak miało być, ale w moim przypadku chyba pomogło.

Halina może powtórz test ja przed @ dwa razy miałam bladziutkie kreski a dzień po terminie @ nawet cienia na teście nie było dopiero 4 dni po terminie wyszła znowu blada kreseczka i wszystko wskazuje na to, że się udało. Moja temperatura nie jest wiarygodna bo nie mierze non stop ale kilka dni przed terminem @ i do tej pory co dzień rano mam 37,0.

Witam się również porannie:-)

To plamienie implantacyjne to u mnie raczej być nie mogło bo ja jestem 2 tygodnie po zapłodnieniu a skoro testy już wyszły to musiało do tego dojść wcześniej. Tak się wczoraj naczytałam o tych plamieniach złych i dobrych rzeczy i się wystraszyłam mocno.
Byłam rano zrobić bete i na 17 idę do gina, ciekawe co mi powie na temat tego wczorajszego plamienia, dziś już go nie zauważyłam ale to dopiero rano.
Poza tym to dopiero 3 tydzień po ostatniej @, może to za wcześnie...

Majusia221 a ty jak miałaś dostać @ teraz jak jesteś w ciąży to u ciebie było czyściutko czy też coś wystąpiło???

gniesia u mnie czyściutko tylko kłuje mnie bardzo z prawej strony brzucha od jakiegoś tygodnia a teraz po rannej wizycie jeszcze gorzej, mam nadzieje ze wszystko okaże się ok po usg. U ciebie na pewno wszystko ok, czasami na początku ciąży się lekko plami, a moja znajoma miała normalny okres przez trzy miesiące i wcale nie wiedziała, że jest w ciąży, wszystko było ok i urodziła zdrową dzidzie, u ciebie na pewno wszystko jest dobrze.

reklama
Do góry