reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczyny tu ruch widzę znowu

u mnie bez rewelacji niestety
zaczęłam nowy cykl ;////smutno ale cóż... trzeba walczyć dalej.

w sobotę mnie zaskoczyła!!! :sad:

pozdrawiam was i 3mamkciuki!!!

reklama
Witam się bardzo porannie:-)

Dziś na 100% jako pierwsza, pewnie nie ma więcej takich szalonych co spać nie mogą:-)
Maćku, nie wiem jak jest może faktycznie za wcześnie było na bete albo tak sobie wmawiam, ale z drugiej strony jeśli test jest pozytywny to może coś mi dolega o czym nie wiem, a to jest też nic dobrego:-(
Tylko wiesz to jest tak, że jak ja widzę, że mam plamienie, choć nigdy wcześniej nie miałam, bo jak był okres to raz, że się nie spóźniał a dwa że od razu leciała krew, to idę do doktorki (choć w ostateczności chodzę i poszłam tylko z odpowiedzialności za maleństwo, które mogło się we mnie zagnieździć:-))bo może faktycznie jestem w ciąży i może nam coś grozić, a tu lekarka nic nie może stwierdzić, to mnie najbardziej drażni. Polak jak to mówią zawsze mądry po czasie...
Jak mi się teraz nie uda to następnym razem spróbuje:-)

i mam pytanko do was dziewczyny czym można posmarować tego wielkiego krwiaka po pobraniu krwi, nawet ręki nie mogę wyprostować, w razie gdybym była w ciąży, bo to jest w sumie nad żyłką??

;-)Witam porannie przy tościkach i herbatce :-p

Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że :szok:

wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka :tak:;-) a &&&&&&&&& nadal za Wszystkie zaciśnięte :-)

Myszka jesteś???:sorry:

Tośka uśmiechnij się kochana :)

Witam się i jak z rana

u mnie jeszcze @ nie ma ale juz za zakrętem jest - wszystkie objawy na to wskazują Tylko patrzeć jak sie pojawi

U mnie to juz będzie 20 cykl i jak wiara mnie opuściła - poddałam się całkowicie :-(

mi chyba nie jest pisane dziecko :-(

Miłego dnia pozdrawiam

;-)Witam porannie przy tościkach i herbatce :-p

Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że :szok:

wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka :tak:;-) a &&&&&&&&& nadal za Wszystkie zaciśnięte :-)

Myszka jesteś???:sorry:

Tośka uśmiechnij się kochana :)

Czarownica czy jak ?? ;p skad wiesz ze mam doła dzisiaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dla wszystkich smutasków robaczek zapylacz:-)

Załączniki

• DSCN1555ramka1.jpg
    DSCN1555ramka1.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 20
Czarownica ;-)

nie smutaj się, tulam Cię mocno, najmocniej jak potrafię :tak: wszystko będzie dobrze ;-) spróbuj uwierzyć bo wiara czyni cuda ;-)

wiesz niby wierze ale jak przychodzi @ to mam juz dość :-( do tego mam takie bóle w tym miesiącu że wytrzymac nie mogę :-( cycki nie bola a szczypią brzuch rozrywa - chyba dla tego że tak pasukdnie sie czuje mam juz dośc :-(
Dla wszystkich smutasków robaczek zapylacz:-)

fajny

wiesz niby wierze ale jak przychodzi @ to mam juz dość :-( do tego mam takie bóle w tym miesiącu że wytrzymac nie mogę :-( cycki nie bola a szczypią brzuch rozrywa - chyba dla tego że tak pasukdnie sie czuje mam juz dośc :-(

wiem że nie łatwo Tośka, ale teraz nie możesz się poddać po takim czasie :no: a łykasz kwas foliowy bo czytałam że on łagodzi objawy @ :tak: ja łykałam chyba z rok przed fasolką i nie bolał mnie brzuszek tak jak kiedyś, że z bólu wymiotowałam i mdlałam :(

wiem że nie łatwo Tośka, ale teraz nie możesz się poddać po takim czasie :no: a łykasz kwas foliowy bo czytałam że on łagodzi objawy @ :tak: ja łykałam chyba z rok przed fasolką i nie bolał mnie brzuszek tak jak kiedyś, że z bólu wymiotowałam i mdlałam :(

biorę kwas foliowy od poczatku starań :-(

Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła :-(

reklama
biorę kwas foliowy od poczatku starań :-(

Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła :-(

Domyślam się jak się czujesz bo kiedyś też miewałam takie @ że w ogóle nie to że mi się nie chciało wyjść ale nie mogłam się ruszyć na krok bo wymiotowałam jak kot :-(

hmmm to już nie wiem jak Ci pomóc :sorry: a może to wcale nie @ czai się za rogiem :shocked2:

Do góry