reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
może to przybywa fasolka z niespodzianką :tak:;-) ja też czułam się jak na @ :tak: nawet chodziłam co chwilę sprawdzać czy nic tam się nie dzieje bo czułam jakbym właśnie dostała @ i tak przez tydzień chyba :tak:

wiesz ja mam już "mokro" więc napewno się pojawi :-( brzuch boli jak na @ a cycki w tym cyklu to normalnie MASAKRAAAAA nie ma się co łudzić - trzeba się uzbroić w pieluche :-(

tatarata jaka ciąza ... tak paskudnie czuje się od czwartku a do @ niby jeszcze 4 dni

Słońce ja już od 6 20 w pracy jestem

:szok: to współczuję, a chciałam Ci zaproponować gorącą herbatkę i łóżeczko:zawstydzona/y: swoją drogą szkoda że w tych dniach nie mamy wolnego ;-)

ja znikam na jakiś czas bo muszę się ogarnąć :tak:

Buźka Tosiu i nie smutaj się ;-) a póki nie ma wredoty @ to ja trzymam &&&&&&&&& zaciśnięte żeby nie przyszła :tak:

Tośka batonik ma racje ja też się czułam jak na @ nawet na forum napisałam, że mam cycki jak balony, bolą, ja tak miałam zawsze dwa dni przed @, no i mokro też było wiec to może @ wcale nie czai się za zakrętem, Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby nie przyszła. Ja byłam dzisiaj na badaniach: krew, mocz, WR, poziom cukru i pytałam o bete ale u nas kosztuje 41 zł więc jak dla mnie to za dużo bo dziś 22 a mój m jeszcze nie dostał wypłaty.

Tośka batonik ma racje ja też się czułam jak na @ nawet na forum napisałam, że mam cycki jak balony, bolą, ja tak miałam zawsze dwa dni przed @, no i mokro też było wiec to może @ wcale nie czai się za zakrętem, Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby nie przyszła. Ja byłam dzisiaj na badaniach: krew, mocz, WR, poziom cukru i pytałam o bete ale u nas kosztuje 41 zł więc jak dla mnie to za dużo bo dziś 22 a mój m jeszcze nie dostał wypłaty.

wiesz ja jakoś mam przeczucie że @ się pojawi niestety więc wole się nie nakręcać i spokojnie poczekać te 4 dni jeszcze

41 zł to faktycznie sporo za bete ;/

Tośka nie poddawaj się tylko, wiem, że nie jest ci łatwo jak co miesiąc przychodzi ta wrednota ale już nie długo się nie pojawi za co ściskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

reklama
czesc dziewczyny tu ruch widzę znowu

u mnie bez rewelacji niestety
zaczęłam nowy cykl ;////smutno ale cóż... trzeba walczyć dalej.

w sobotę mnie zaskoczyła!!! :sad:

pozdrawiam was i 3mamkciuki!!!
hej dlugo cie niebylo
Witam się bardzo porannie:-)

Dziś na 100% jako pierwsza, pewnie nie ma więcej takich szalonych co spać nie mogą:-)
Maćku, nie wiem jak jest może faktycznie za wcześnie było na bete albo tak sobie wmawiam, ale z drugiej strony jeśli test jest pozytywny to może coś mi dolega o czym nie wiem, a to jest też nic dobrego:-(
Tylko wiesz to jest tak, że jak ja widzę, że mam plamienie, choć nigdy wcześniej nie miałam, bo jak był okres to raz, że się nie spóźniał a dwa że od razu leciała krew, to idę do doktorki (choć w ostateczności chodzę i poszłam tylko z odpowiedzialności za maleństwo, które mogło się we mnie zagnieździć:-))bo może faktycznie jestem w ciąży i może nam coś grozić, a tu lekarka nic nie może stwierdzić, to mnie najbardziej drażni. Polak jak to mówią zawsze mądry po czasie...
Jak mi się teraz nie uda to następnym razem spróbuje:-)

i mam pytanko do was dziewczyny czym można posmarować tego wielkiego krwiaka po pobraniu krwi, nawet ręki nie mogę wyprostować, w razie gdybym była w ciąży, bo to jest w sumie nad żyłką??
nic niezrobisz sam zejdzie po 2 tygodniach :-) ja tez mialam ostatnio po pobraniu krwi 1 raz w zyciu :-)

toska ja ci powiem tak niema sie co nastawiac ani na @ ani na fasolke trzeba poczekac a czas sam pokaze co bedzie ....

witam sie zrana :-)

Do góry