Oj moja droga zdecydowanie musisz zmienic podejsci do lekarzy, bo jak zaciazysz bedziesz musiala czesto chodzicWitam się bardzo porannie:-)
Maćku, nie wiem jak jest może faktycznie za wcześnie było na bete albo tak sobie wmawiam, ale z drugiej strony jeśli test jest pozytywny to może coś mi dolega o czym nie wiem, a to jest też nic dobrego:-(
Tylko wiesz to jest tak, że jak ja widzę, że mam plamienie, choć nigdy wcześniej nie miałam, bo jak był okres to raz, że się nie spóźniał a dwa że od razu leciała krew, to idę do doktorki (choć w ostateczności chodzę i poszłam tylko z odpowiedzialności za maleństwo, które mogło się we mnie zagnieździć:-))bo może faktycznie jestem w ciąży i może nam coś grozić, a tu lekarka nic nie może stwierdzić, to mnie najbardziej drażni. Polak jak to mówią zawsze mądry po czasie...
Jak mi się teraz nie uda to następnym razem spróbuje:-)

A z nami staraczkami juz tak jest - poki sie nie staramy wszystko chodzi jak w zegarku. Wszystko sie sypie, gdy zaczyna nam zalezec na fasolce;-)
To moze utworzymy klub kobiet bezdzietnych?:-(Witam się i jak z rana
u mnie jeszcze @ nie ma ale juz za zakrętem jest - wszystkie objawy na to wskazują Tylko patrzeć jak sie pojawi
U mnie to juz będzie 20 cykl i jak wiara mnie opuściła - poddałam się całkowicie :-(
mi chyba nie jest pisane dziecko :-(
Miłego dnia pozdrawiam