reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie stresuj się bo w ciąży też jest okropnie mokro bynajmniej u mnie :-D a idziesz dziś do pracy :sorry:
ja też mam strasznie mokro, nieraz tak mocno, ze biegnę do toalety czy to na pewno tylko wydzielina ;-)

trzymam kciuki :tak: ja mam wysoką jeszcze w dzień @, a czasem nawet 2 dni dłużej... :sorry: tempka potrafi w "konia" zrobić :sorry:

mam to samo :-( pełno teraz brzuszków... tylko NAM brakuje :confused2:
tak mi temp opadała dzień przed @
a co do brzuchów to rzeczywiscie sporo ich teraz widac, ciepło się zrobiło i dziewczyny podkreślaja...częsć z nich nawet nie wie, ze może komuś przykrosć tym sprawiać....

;-)Witam popołudniową porą :-p

Hej dziewczyny (Maćku, Erba, Lopop, Tośka) co to za nastroje, widzę że ktoś musi Was doprowadzić do pionu :tak: nie możecie się poddawać :no: wiem że to nie łatwe po wielu rozczarowaniach ale nic innego Wam nie pozostaje tylko walczyć dalej :tak: a ja niezmiennie trzymam za Was &&&&&&&&&&&&& :happy: i wierzę że każdej z Was na pewno się uda :tak:
podpisuje sie pod tymi słowami....:tak:

trzymaj trzymaj może wreszcie i się nam uda bo już nudne robi się bycie weteranką na forum
dzisiaj widziałam latającego bociana i nie wiem czy nade mną zalatał (oby bo już bym chciała zmienić ten stan rzeczy i wygnać tego pecha)
no mam nadzieje,z e w końcue ten Twój znalazł drogr do domu swojego, pewnie się gdzieś zatrzymał, ze zmeczenia, po drodze ;-):tak:

Wiec na bank mialas pozniej owulacje - i teraz albo @ sie jeszcze spozni, albo test jeszcze nie wyjdzie, bo za wczesnie. Oby to drugie!

Ps Lepiej nie pisz posta pod postem, bo Cie moderatorka ochrzani:tak:
mnie jeszcze nie ochrzaniła, ale ja też tak nieraz piszę i nawet nie wiedziałam,ze za to moge ochrzan dostać, wiec musze byc uważna, bo takie ochrzan dla kobiety w ciaży moze oznaczać płacz ;-):-D

cześć staraczki ale dzisiaj ruch
Reni mam nadzieję że wypoczęłaś w ustronnym miejscu
maćku czekasz?
olkale witamy wreszcie częściej zawitasz u nas
tak tak czesciej bedę zagladac, w końcu skończyła studia i nic mi głowy nie zaprząta ;-) w końcu dziś też jestem

Olkale witaj słonko , piękny brzusio no i tez dziewczynusia :)
cześć erba

Ach... I jeszcze zeby mnie dobic widzialam na miescie mase ciezarnych kobitek...:no:

brak słow normalnie ja dzis u lek sie napatrzyłam :(:(:(:(
jak na ulicy nieraz widze, ze dziewczyny patrzą na mój brzuch, to od razu sobie myslę o BB i o tym jak kiedyś sama z utęsknieniem patrzyłam na brzusie innych...

to tak i kajak i maly pontonik na miejscu sliczne zdjecie!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wcale nie zapomniałam Kochana nie nie tego się tak łatwo nie zapomina ;-) niestety :tak: staram się po prostu żeby moje sympatyczne koleżanki nie powpadały mi tu w jakiś beznadziejne dołki :tak: dlatego nastrzelam po dupkach za takie gadanie :-p fasolki będą i to jeszcze w tym roku i ja to wiem (czarownica) :tak::cool2:
Wiemy kochana
Wiecie co ja pamiętam jak moja kolezanka sie starała i wkoncu sie udało i niestety straciła fasoleczkę i tez powtarzałam ze wszystko bedzie dobrze , niedawno sie dowiedziałam ze dzieci miec nie bedzie:-( i .....
nie koncze bo kompletnie dołka załapie , te moje czarnowictwo wrrr
Ale na pocieszenie dzis na placu u mechanika jest gniazdo bocków i sobie przyleciał i moze .........:eek:

Wiemy kochana
Wiecie co ja pamiętam jak moja kolezanka sie starała i wkoncu sie udało i niestety straciła fasoleczkę i tez powtarzałam ze wszystko bedzie dobrze , niedawno sie dowiedziałam ze dzieci miec nie bedzie:-( i .....
nie koncze bo kompletnie dołka załapie , te moje czarnowictwo wrrr
Ale na pocieszenie dzis na placu u mechanika jest gniazdo bocków i sobie przyleciał i moze .........:eek:

nie uprawiamy czarnowidztwa :no: Erbuś musicie być dzielne :tak: Ty kochana tam siedź przy tym gnieździe jak długo dasz radę :-D i napatrz się na te boćki ;-) a ja powiem Wam na pocieszenie że moja przyjaciółka też miała nie mieć dzieci bo lekarze nawymyślali chorób co niemiara i otóż ma śliczne zdrowe dwa bobasy :tak: bez wspomagaczy, bez zabiegów ;-) dlatego do wszystkich rzeczy należy podchodzić z dystansem czasem medycyna wie swoje a natura i tak płata figle bo organizm ludzki nie jest do zbadania w 100% :-p

dobry tekst uśmiałam się...dystans łatwo powiedzieć, gorzej zrobić, ale kto wie moze to jest ten klucz....

Uciekam na chwilę do sklepu, bo truskawek mi sie chce :)

też się uśmiałam bo sobie wyobraziłam jak Ebra koczuje tam pod tym gniazdem :-D:-D:-D i wpatruje się w te boćki :-D:-D

nie jest łatwo się zdystansować do staranek jak już się je zacznie niestety :sorry: i nie można podchodzić do tego mniej emocjonalnie i nie można zająć się czymś innym i nie myśleć - NIESTETY :no: po prostu trzeba wierzyć w każdy kolejny cykl i wykorzystywać go na maxa :tak: i najważniejsze się nie załamywać ;-)

znikam Babolki idę do sklepu :)

też się uśmiałam bo sobie wyobraziłam jak Ebra koczuje tam pod tym gniazdem :-D:-D:-D i wpatruje się w te boćki :-D:-D

nie jest łatwo się zdystansować do staranek jak już się je zacznie niestety :sorry: i nie można podchodzić do tego mniej emocjonalnie i nie można zająć się czymś innym i nie myśleć - NIESTETY :no: po prostu trzeba wierzyć w każdy kolejny cykl i wykorzystywać go na maxa :tak: i najważniejsze się nie załamywać ;-)

znikam Babolki idę do sklepu :)

:-D:-D:-D:-D:-D
no najlepiej bedzie jak z nimi bede siedziec hehehhe

E tam! Mowie Wam dziewczyny, ze bociany juz nie przynosza dzieci:no: We wsi gdzie pracuje sa 3 gniazda. Do tego kilka bockow regularnie przylatuje na nasza dzialke, a jakos dzieciaka ani widu ani slychu:sorry:

reklama
witam ie kochane dziolchy dopiero co was nadrobilam ale piszecie moim zdaniem kazdy ma swoje przeznaczenia ,,ja tez dalej czekam na @ co nie ma czekam do konca tygodnia ,dzisiaj jest 33 dzien ja mam co 30 dni nawet 29,,,, sama czekam na cud, co nie staralismy sie ,pozdrawiam was serdecznie kobiety ,,,,,toska to nie jest@ to bedzie faoleczka!!!!°§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§°§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Do góry