ja też mam strasznie mokro, nieraz tak mocno, ze biegnę do toalety czy to na pewno tylko wydzielina ;-)nie stresuj się bo w ciąży też jest okropnie mokro bynajmniej u mniea idziesz dziś do pracy
![]()
tak mi temp opadała dzień przed @trzymam kciukija mam wysoką jeszcze w dzień @, a czasem nawet 2 dni dłużej...
tempka potrafi w "konia" zrobić
mam to samo :-( pełno teraz brzuszków... tylko NAM brakuje![]()
a co do brzuchów to rzeczywiscie sporo ich teraz widac, ciepło się zrobiło i dziewczyny podkreślaja...częsć z nich nawet nie wie, ze może komuś przykrosć tym sprawiać....
podpisuje sie pod tymi słowami....;-)Witam popołudniową porą
Hej dziewczyny (Maćku, Erba, Lopop, Tośka) co to za nastroje, widzę że ktoś musi Was doprowadzić do pionunie możecie się poddawać
wiem że to nie łatwe po wielu rozczarowaniach ale nic innego Wam nie pozostaje tylko walczyć dalej
a ja niezmiennie trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&
i wierzę że każdej z Was na pewno się uda
![]()

no mam nadzieje,z e w końcue ten Twój znalazł drogr do domu swojego, pewnie się gdzieś zatrzymał, ze zmeczenia, po drodze ;-)trzymaj trzymaj może wreszcie i się nam uda bo już nudne robi się bycie weteranką na forum
dzisiaj widziałam latającego bociana i nie wiem czy nade mną zalatał (oby bo już bym chciała zmienić ten stan rzeczy i wygnać tego pecha)

mnie jeszcze nie ochrzaniła, ale ja też tak nieraz piszę i nawet nie wiedziałam,ze za to moge ochrzan dostać, wiec musze byc uważna, bo takie ochrzan dla kobiety w ciaży moze oznaczać płacz ;-)Wiec na bank mialas pozniej owulacje - i teraz albo @ sie jeszcze spozni, albo test jeszcze nie wyjdzie, bo za wczesnie. Oby to drugie!
Ps Lepiej nie pisz posta pod postem, bo Cie moderatorka ochrzani![]()

tak tak czesciej bedę zagladac, w końcu skończyła studia i nic mi głowy nie zaprząta ;-) w końcu dziś też jestemcześć staraczki ale dzisiaj ruch
Reni mam nadzieję że wypoczęłaś w ustronnym miejscu
maćku czekasz?
olkale witamy wreszcie częściej zawitasz u nas
cześć erbaOlkale witaj słonko , piękny brzusio no i tez dziewczynusia![]()
Ach... I jeszcze zeby mnie dobic widzialam na miescie mase ciezarnych kobitek...![]()
jak na ulicy nieraz widze, ze dziewczyny patrzą na mój brzuch, to od razu sobie myslę o BB i o tym jak kiedyś sama z utęsknieniem patrzyłam na brzusie innych...brak słow normalnie ja dzis u lek sie napatrzyłam![]()
to tak i kajak i maly pontonik na miejscu sliczne zdjecie!!!!!!!!!!!!!