Hej batonikWitaj Erba ;-)
Ja też na posterunku tylko oko mi się przymknęło na chwilkę (czytaj 2 h)![]()
korzystaj korzystaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej batonikWitaj Erba ;-)
Ja też na posterunku tylko oko mi się przymknęło na chwilkę (czytaj 2 h)![]()
Hej batonik![]()
korzystaj korzystaj![]()
to już nie zdarza się tak często jak na początkuale jednak jeszcze czasem
;-)
co u Cibie Erbuś ?!
ach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dci ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(
nie stresuj się Kochana a nadziej a to podstawamoże akurat się udało ;-) trzymam &&&&&&&&&&
z/w
wiesz juz nie wiem co myśleć juz powoli trace nadzieje![]()
znaowu zalacza mi sie jad , chdze i sycze i wogole nieznośna sie robie![]()
Dziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
Wiem, że już trochę marudzę ale już bym chciała żeby to się wszystko wyjaśniło, na bete drugi raz jeszcze nie poszłam bo się boję:-(
Ostatni test jest z dzisiaj, tamte tak co 3 dni.
Dziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
Wiem, że już trochę marudzę ale już bym chciała żeby to się wszystko wyjaśniło, na bete drugi raz jeszcze nie poszłam bo się boję:-(
Po testach wyraźnie widać, ze stężenie hormonu wzrasta, bo i kreska jest coraz mocniejsza. Teraz uzbrój sie w cierpliwość i czekaj - wszystko będzie dobrze!!! Tylko spokojnie, bo twoje nerwy nie służą dziecku!
Hejo dziewuszki
Gniesia trzymam kciuki za fasolkę&&&&&&&&&&&&&
Tośka przykro mi że tak cierpisz z tego bólu[a może jednak fasolka?]
Erba z całych sił trzymam kciuki && a nadzieję trzeba miec bo co nam pozostało
Do mnie juz też się @ skrada![]()
![]()
no ja widze ze ciaza krechy coraz ciemniejsze idz na 2 bete i sie nieprzejmoj czytalam kiedys o kobiecie co jej przez 2 miesiace ani testy ani bety niewychodzily i gin wywolywac okres chcial a ona w ciazy byla i dzidzia zdrowa taki psikus natury czasem tak bywaDziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
a moze akurat ten malutki pecholek stanie na wysokosci zadania ;-)ach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dci ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(