reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witaj Malwinciaa :)

Co do testów owu to chyba zależy od każdej z nas... jedne mówią, że nic inne, że są dobre... na pewno mogą dać jakieś rozpoznanie co do owu...

Ostatnia edycja:
Witaj Malwinko ja też robię te Lh owulacyjne ale wierzę tak w połowie. Zawsze to jeszcze jeden wskaźnik dodatkowo odn dni płodnych:tak:

Grzaneczko nie mogę się doczekać twojego testowania bardzo mocno 3mam kciuki żeby się udało :tak:

Bzibzioku byłam u lekarza dostałam sumamed i syrop zwolnienie do czwartku na szczęście nie mam żadnego zapalenia oskrzeli tylko jakaś bakteria. Do owulki sie powinno wyleczyć. Czeka mnie miły weekend z małżem :tak: do której pracujesz?

Ja też siedzę w pracy i się nudzę.
Ale to cisza przed burzą szefowa ma przyjechać jak zwykle da dużoo złotych zadań, ja mam strasznego trampka w buzi nie wiem czemu zjem chyba jabłko, oczy mnie pieką jakbym miała być chora

ja prowadzę typowo biurowe życie codziennie od 8 do 16, co prawda nie zawsze jestem w firmie są tygodnie że w zasadzie tylko jeżdzę po klientach, ale szczyt sezonu już miną więc teraz częściej siedzę w firmie przy biurku i gadam przez tel.
Więc na szczęście już tylko 2 godziny:)Ale właśnie zaczęło lać.
No to dobrze, że to nie zapalenie do owulacji powinno być już dobrze. Tylko teraz będzie ciężko stwierdzić kiedy owulka jak Ci temperatura tak podskoczyła. Chyba będziesz musiała się powspomagać testami owulacyjnymi.

Bzibzioku tutaj niby słońce ale strasznie duszno. Mogłoby popadać. Ja robię różnie jak to w markecie albo na 6.00 albo na 12 albo na 14...ale sobie chociaż odpocznę od tego upału do czwartku.
Mgiełko kiedy testowałaś ostatnio? Ja miałam ostatnia faze lutelaną 17 dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry