reklama

Staranka od stycznia 2012.

no testowałam 2 maja , u mnie też ostatnio była dłuższa faza około 18 dni, kurcze ale owulacja była wcześnie max12 dzień i cykl wyszedl 30 dniowy,
a teraz widac na wykresie: owulacja była w piątek, a ustawiłam cykl 30 dniowy

policzyłam że dziś jest równo 14 dni od owu

reklama
Owulka u Ciebie kochana mogła byc i 22...

ja byłam 23ciego u lekarza na monitoringu i wyraźnie powiedział że około 3 dni temu była owulka , było już wykształcone ciałko żółte, więc nie mogła być owulka w niedziele,
a jakby tak było to bym sie cieszyła
bo z męzem sie widziałam dopiero sobota niedziela, a z tego co mówił lekarz to owulka w piątek to napewno komóreczka nie dotrwała do soboty popołudnia
ehhh ale mnie mdli chyba zaczynam chorować, czuje już z nosa się leje, jabłko nie pomogło chyba wirus jakiś
a u mnie udka jedzą w domu a ja po pracy zjem fasolke szparagową z bułką tartą ( próbuje się odchudzić)
kurde szukam sukienki na komunnie
przesle wam linka o co mi chodzi mniej więcej to oceńcie

http://allegro.pl/sukienka-i2280096459.html

Z tą owulacją właśnie nigdy nie wiadomo bo może się przesunąć ale skoro lekarz mówił...chociaż i oni się mylą czasami.

Sukienka fajniutka uwielbiam kolor niebieski i wszystkie jego odmiany błekity turkusy itp

Ciałko żółte powstaje natomiast z komórek pęcherzyka jajnikowego krótko po owulacji.
więc szansa jest, bo któś npmiał owulkę w niedzielę a w poniedziałek jest już ciałko zółte...

to juz sama nie wiem skąd on mógł wiedzieć że akurat owu była 3 dni temu
kurcze dziś niby jest 14 dzień po owulacji to może.... musze kupić test,
jak już jutro wyjdzie jedna kreska to będzie wiadomo że się nie udało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry