Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
e no to rewelacja ja mam koleżankę fryzjerkę która ma moje włosy pod opieka i też teraz przygotowuje swój salon fryzjerski to bedą większe możliwości niż w domu
Przez cały weekend mieliśmy gości i nie miałam kiedy do was zajrzeć chciałam teraz nadgonić z czytaniem ale coś mój brzdąc się budzi. generalnie to przerabiamy od soboty w nocy grypę żołądkową wiec niezła masakra. czarni przykro mi, ale trzymam kciuki za dalej i będę kasować aby się @ nie pojawiła groszek ach ta @, mogła sie nie pojawiać edyta nie wiem czy jesteś najstarsza? , ja jestem 80 może ktoś też? lenjaa - witaj i powodzonka
A teraz newsy z testowania. Tak jak pisałam postanowiłam poczekać do dzisiaj i......są 2 kreski!!!!
Baardzo się cieszę!
Dziewczyny gratulacje II kresek :-).
Mgiełka ja też mam takie objawy jak Ty ból podbrzusza i pleców, częste siusianie... Nie chce narazie myśleć pozytywnie żeby się nie rozczarować.
Wateczek sie nam rozkreca i powiem Wam ze chyba to szczesliwy topik ciekawe jak bedzie z reszta staraczek ale mysle ze wszystkie w niedlugim czasie zaciazycie //
Anke24 a ty masz termin @ na 29 lutego tak jak ja? mi najbardziej przeszkadza kręgosłup, ostatnio tak się czułam w ciaży, niestety zakończenie nie było szczęśliwe, ale teraz nie chce się napalać,
a kiedy będziesz testować? jakiej długości masz cykle?
To co wszem i wobec oznajmiamy światu ze jest nas już sztuk 4 Syneczki październik Matyjasowa październik Agacynda październik/listopad Anuszkowo październik ?