reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ineska trzymaj się, może to po prostu pierwszy objaw - zmiana nastroju:) Nie łam się. Czasem taka jest pierwsza reakcja na spełniona marzenie. Pomyśl, że my Ci tu wszystkie zazdrościmy:)

Sihaya, no 35 dzień i te temperatury na dobrą sprawę wszystkie zaburzone więc ten skok który tam był to wcale nie musiał nic znaczyć. Tak się łudzę trochę:) Inaczej bym płakała cały wieczór.

Ostatnia edycja:
reklama
Sailor Skarbie i właśnie dlatego jeszcze tu z Wami jestem gdyby nie Wasze wsparcie i to że jesteście poczucie że nie jest się samą z tym problemem powoduje że chce się walczyć choć to takie trudne..:(

Czarnooka ja juz tu byłam wcześniej udało mi się zajść potem szpital poronienie i nie chciałam tu wracać żeby dziewczynom nie zapeszać ale Czarni mnie zagadała wróciłam i dziewczyny pomogły mi się z tym uporać :tak:

wiesz Myniu, może to i lepiej... czasem musimy się łudzić i podtrzymywać siebie same na duchu:) lepsze to niż dołowanie się i tracenie nadziei:)

nasza lista się ruszyła, została odczarowana więc musimy teraz wszystkie myśleć optymistycznie:) zafasolkowane koleżanki przekażą nam dobre fluidki i nie obejrzymy się jak cała lista zrobi się czerwona a my spotkamy się na naszym nowym wątku:)
i nawet ja tak myślę i mam jakieś dobre przeczucia na przyszłość - mimo, że zaczęłam teraz te wszystkie prochy brać, które de facto mogą mi moje cykle wywrócić do góry nogami:D tak że nie będę już kompletnie wiedzieć (przynajmniej początkowo) kiedy mam owulkę, dni płodne, jaką długość cyklu... życie ciągle niesie nam same niespodzianki, heheheh...:)

Spokojnej nocy kochane ja mykam do łóżeczka... mnie coś podbrzusze lekko doskwiera oby ta @ nie przyszła :wściekła/y:

url

hej dziewczyny zdjęcie obiecanetestu ciążowego gdzie po około 30 min pojawiła się blada kreska a w ciąży nie jestem na 99,9 %
na górze jest taki poziomy zaciek który trochę przykuwa uwagę ale on pojawił się dopiero po jakiś 8 godzinach
DSC06465.jpg

Mgiełka widać bladziochę... wydaje mi się, że powinnaś powtórzyć test za kilka dni...

Dzizas... moi sądzieci mają doga niemieckiego... nowi sądziedzi... help.

e tam dziewczyny zobaczcie na wykres owulacja potwierdzona monitoringiem, więc przy tymdniu po owulacji z porannego moczu powinno już być widać moim zdaniem szans nie ma, te testy quick tak mają

tylko dziewczyny chciały wcześniej żebym wkleiła więc wkleiłam

a mąż mi wyjechał a dziecko uskarża się na ból ucha masakra a ibum juz dałam, jutro musi isc do przedszkola gorączki nie ma ale i tak się boję co będzie jak wezmę teraz opiekę
kurcze i tak niepewna sytuacja w pracy
ehh dobrej nocy

reklama
Ojejej to nie tak kolorowo jest jak myślałam może Ci się zgorzel robi a to już przerąbane:(
Kochanie to spróbuj płukać sobie szafwią lub rumiankiem ( działają przeciwzapalnie) troszkę Ci ulgi przyniesie.

Ewentualnie kup sobie w aptece Dentosept jest on stosowany w ropnym zapaleniu dziąseł i jamy ustnej.(włąśnie on zawiera wyciąg z rumianku szałwii i kory dębu). kosztuje ok 10 zł.

Myniu, ja rówmnież polecam dentosept, tylko poproś o skondensowany, taki w małej buteleczce, bo jest jeszcze w takiej jak zazwyczaj syropy, ale to do płukania gardła. Ten w małej buteleczce jest właśnie na dziąsła, nabierz na wacik sporo i trzymaj na bolącym miejscu ok 10 min. Fajnie obkurcza obrzmiałe dziąsło i być może wypłynie to co spowodowało zapalenie. U mnie często się sprawdza - mam kieszeń przy 8:/.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry