• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu powiem Ci, że aż tak bardzo to on nie cierpi. Ale ucierpi jak do mnie przyjedzie... grrr krzywdę mu zrobię i za karę wykorzystam! :-)

reklama
Cały dzień tak mnie trzepie z zimna, że nie wyrabiam. Kurde oby jakieś choróbsko się nie przyczepiło. Normalnie zaraz zamarzne:crazy:

Dziewczyny ja znowu znikne na jakiś czas :( Będe was podglądać. Znowu dalej badania aktowe musze przeprowadzać i łazić po Sądach. Buziaki

Oby nie choróbsko, ostatnio panuje na naszym forum. Czochu się najedz i cebuli:)

Sailor, właśnie nie bardzo mam możliwość w tym tygodniu przez ten brak czasu. Muszę codziennie do dentysty ganiać, jeszcze do tego mieszkanie, kasę muszę skądś załatwić i odrobić w pracy parę godzin... Ale mam nadzieję, że jest tak jak piszesz z tym nowym cyklem. Tylko ta temperatura dziwnie mi skacze... raz powyżej podstawowej raz poniżej... lepiej żeby była na razie codziennie powyżej. A tak wygląda albo jakby chciała skoczyć i nie mogła albo jakby chciała spaść i nie mogła:)

Myniu,
bardzo prawdopodobne, że temperatura skacze Ci w powodu stanu zapalnego dziąsła, jak do tego doszły zatoki to już w ogóle.. Ty to masz przeboje ostatnio.. Zdrówka Ci życzę!

Myniu,
bardzo prawdopodobne, że temperatura skacze Ci w powodu stanu zapalnego dziąsła, jak do tego doszły zatoki to już w ogóle.. Ty to masz przeboje ostatnio.. Zdrówka Ci życzę!

Właśnie tak myślę że skacze przez chorobę ale może gdybym miała dostać @ to i tak bym dostała gdyby owulka była wtedy kiedy powinna być.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry