reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie,
Czy mogę do Was dołączyć?
Moja dzidzieńka miała przyjść na świat w tym roku w sieprniu - niestety tuż po nowym roku (02.01) USG wykazało, że ciąża się nie rozwija. O tym, co czuliśmy z mężem nie będę pisać, bo to chyba dla każdego jest jasne. Styczeń był najgorszym miesiącem w moim. Zdecydowałam, że nie chcę mieć zabiegu tylko poronić w naturalny sposób, więc najpier były tabletki wczesnoporonne (miałam krwawienie i skurcze i jak wielkie było mije zdziwienie na USG kontrolny, gdy okazało się, ze płód dalej we mnie jeste. Żyłam cały miesiąc ze świadomością, że nosze w sobie mojego martwego maluszka. Wyznaczono mi datę zabiegu (02.02) na szczęście w nieszczęściu parę dni przed tą datą dostałam krwotok. Pojechaliśy na pogotowie, tam poroniłam. Bardzo się bałam...straciłam mnóstwo krwi, długo dochodziłam do siebie. Teraz znowu zaczynamy myśleć o kolejnej ciąży, ale bardzo, bardzo się boję.
Tak bardzo pragnę zostać mamą!
pozdrawiam Was wszystkie i zabieram się do czytania wstecz Waszych postów...

reklama
Witaj Aneczkas
królewno odstaw lutke jak masz krew żeby nie blokować cyklu
Agacyda no jak dziecko :D żaden facet nigdy nie dorosnie ale czytajac kolana mnie zabolały
Kropko mnie trzepie z zimna jak temeratura mi sie podnosi trzymam kciuki wysoka tempka dobry znak :))
wrócilismy z rybek ja oczywiscie ten czas spedziłam u koleżanki na kawie ale nie stety pogadac sie nie dało jej córka ma bunt 2 latka masakra jakaś byłam tam 2 godziny z czego póltora to wrzeszczała i płakała współczuje jej ja tego nie miałam u nich jest tak Julka coś chce paulina jej daje aona nie chce ta odstawia to ta w ryk ja chce ona daje nie chce wiecie co myślałąm że oszaleje :D

agnieszka-mój ma anginę ropną :-(
agacynda- mój M pimimo, że ma 32 czasem zachowuje sie na 15 ireż ma podobne pomysły ;-)
królewnazmarcepana- myślę, ze do puki nie bedzie ewidentnego krwawienia to nie odstawiaj, albo zrób test..mi @ zawsze zaczyna sie plamieniem dzien przed.
aga82- jak chcesz wyślę ci moja historię z porodówy he ;-)
aneczkas- bardzo mi przykro, na pewno bedziesz mama i trzymam kciuki oby jak najszybciej

Witaj Aneczkas!!!
A tak swoją drogą to pierwszy raz od czasu kiedy mierze temp gdzieś wyjechałam na dłużej i wzięłam ze sobą termometr, nastawiam budzik na 6:30 i mąż się denerwuje, ale strasznie mnie to wciągnęło.
Powiem Wam że po wiesiołku mam zdecydowanie lepszy i więcej śluzu, mogę to już obiektywnie stwierdzić. Na owu jeszcze za wcześnie a u mnie już mokro, chociaż zazwyczaj mi się bardziej wilgotno robiło dopiero przed samą @.
No i zastanawiam się czy to naturalne.

Bardzo dziękuję za miłe powitanie! Jeszcze Was nie znam, ale obiecuję zapoznac sie z historią każdej z Was :) Stracona ciąża była moją pierwszą...nie mam jeszcze dzieci. Agnieszka, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Bardzo podoba mi się Twój cytat. Tym razem się nam uda prawda? :) Trzymam za Was wszystkie kciuki!

Ja plamienie juz od niedzieli msm, dzis bardziej krew jrst
Mynia dzis juz luteine bralam bo ja rano biore ale jutto chyba juz brac nie bede trudno... Sory tak na szybko.odpisuje bo z telefonu
jak bedam szyjke to mam potem krew na palcu wiec chybajuz nowy cykl ale boje sie brac wiesiolka bo jakby czasem ciaza byla...
A czy castagnus i luteine mozna brac razem??

reklama
Do góry