reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu musi być mięsne bo mój A bez mięsa nie da rady ;)

Witaj Aneczkas! oby kolejna fasolka była szczęśliwą !!

Dlatego pytałam bo wiem, że niektóre dziady takie są:) Rozumiem, że kolacja ma być taka żeby po niej dało radę jeszcze coś podziałać a nie taka żeby położyć się po niej do góry brzuchem i nie móc ruszyć:)

Ja mam genialny przepis na canneloni z mięsem. Każdy kto u mnie jadł brał przepis i uszy mu się trzęsły:) A oprócz tego moim innym popisowym daniem był cycek kurczaczy nadziewany serem (jakim popadnie ale pleśniowy pycha) polany fajnym sosem (jogurcik, troszkę majonezu, żółty ser i sok z cytryny) a do tego zawsze podaję pieczarki faszerowane.

reklama
Mniam Mynia, brzmi pysznie, ale to raczej przepis na ''do góry brzuchem'' :-) a ja potrzebuję coś lżejszego...

a ja dzisiaj postanowiłam zjeść zielone szparagi i stek z karkówki przygotowany przez moich rzeźników... Ale chyba na mięso nie miałam ochoty więc dalej na patelni jest... yrmm...

Mniam Mynia, brzmi pysznie, ale to raczej przepis na ''do góry brzuchem'' :-) a ja potrzebuję coś lżejszego...
Jak zrobisz małego cycka i do tego dwie pieczareczki to nei będzie bardzo ciężkie:)

Chociaż mój były o tym kurczaku kiedyś opowiadał mojej mamie na obiadku u moich rodziców. Takim pierwszym oficjalnym... i mówił tak: "Ania bardzo dobrze gotuje, ostatnio zrobiła takiego dobrego kurczaka, że najadłem się tak że już więcej nie mogłem, poszedłem zwymiotować i jadłem dalej"

Możesz jakąś sałatkę z mięsem zrobić:)

Ostatnia edycja:
hahahahahahhahaa to świetnie :-) kurczę mam w zamrażarce polędwiczkę wieprzową więc może z nią będę coś kombinować...

To ja polecam polędwiczki z mocarellą owinięte szynką parmeńską. Zaraz znajdę przepis to podeślę.
Do tego sałatka ala grecka lub brokuł na parze albo szparagi

ja bym tam kazała mu zapolować :D jak lubi takie zabawy to polowanie go wciągnie :D
ja to sie tak przez to wasze gadanie zgłodniałam ze teraz pochłaniam bułeczkę :)
jutro kolejny dzień jak ja bym chciała już czwartek...

reklama
Do góry