• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

anna trzymam jutro kciukasy mocno mocno eehehehehh widzisz dzialaja nasze kciuki ostatnio ehhehehehe
dziewczyny ktore juz testowaly i maja II jakie macie objawy ???????

wlansie robie sobie kawke rozpuszczalna z mlekiem mysle ze jedna dziennie nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja nie chciałam żebyście zrozumiały mnie źle ja sama należe do osób niecierpliwych ale po takim czasie mam już nauczkę i czekam do dnia tej miesiączki kto kiedy robi testy to jest jego indywidualna sprawa chodziło mi po prostu o to że sie czesto napalamy a potem wychodzą takie efekty.... sama teraz miałam przedwczesne poronienie ale jestem tego świadoma bo robiłam test po spodziewanej @ i to nie jest tak że jak 2 kreski wyjdą ci wcześnie do będziemy o siebie dbać my nie mamy na to wpływu jak ma ciąża byc to będzie tylko jajeczko było za słabe i nie dało rady się zagnieździć i my nie jesteśmy winne nie mamy na to wpływu

czarni ja sie zgadzam z tym co piszesz..... bo jak sie jest juz po terminie@ jest wieksze prawdopodobienstwo ze ciaza sie normalnie utrzyma i wiadomo nie wiedzac przed2 jest mniejsze rozczarowanie :)

ale takie naręcanie się bez testu i doszukiwanie objawów też jest niedobre, a mimo to wielu przypadkach tak sie dzieje, nie zgodze się że nie mamy wpływu na przebieg ciąży i tego czy sie utrzyma, to jest sprawa indywidalna i nie można generalizować, przy ostatniej ciąży gdybym wcześniej dostała duphaston mogła być szansa utrzymać ciażę nie będę się wgłębiać w szczegóły bo bez sensu a test zrobiłam w termin spodziewanej @ czyli 8 grudnia a 26 grudnia było po wszystkim, czyli gdzie tu logika? zwyczajnie brak, ja myślę, że jak ktoś chce niech robi testy nawet tydzień po owulacji a jak ktoś nie chce to nie, sama wiem że tym wczorajszym testowaniem się wygłupiłam ale sama sie z siebie śmiałam haha ale ojtam ojtam wkońcu jestem tylko człowiekiem widocznie chciałam zmarnować 15zł hihi
a jakie opinie są na temat strumieniowego bobo bo nic nie słyszałam? może jest badziewny... bo o pre-testach słyszałam dużo negatywnych komentarzya ten bobo test poleciłam mi w aptece farmaceutka

mgielka czytalam na forach ze czerto pokazuja II kreski bo sa bardzooooo czule sama chcialam go kupic ale potem w koncu kupilam inny nie wiem ja sie nie znam na nich bo ich nie uzywalam .....
i nie wiem czemu wzielas sobie akrat ten post do serca ehehehehe bo ja agacynda nenete tez robilysmy testy przed @ eheheheheheh

Matyjasowa myślę, że to nie z poprzedniego cyklu bo by testy o normalnej czułości pokazywały dwie krechy...

Basiu ja to chyba zrobiłam tylko i wyłącznie dlatego, że mi niedobrze było już 3 dni z rzędu... ale generalnie też jestem za tym, żeby robić w terminie @. niepotrzebne nakręcanie się jest... ja w tym momencie się w ogóle nie nakręcam. Bardziej myślę, że nie jestem w ciąży niż że jestem...

Nenete gratulacje, jeszcze nie widziałam testu, ale zaraz spojrzę.

Anna2101
trzymam kciuki ;-)

ja robiłam już po 20dc :D jak widać...:-p niecierpliwa z natury jestem :cool2: i lubie się nakręcać:happy2:

A co do objawów.. kłuje mnie tylko lewy jajnik i nic więcej:blink: przed @ tak nie miałam nigdy

ja wam powiem jakie ja mialam objawy :
w 12dc niby owulacja cykle 25 dniowe 14 dc okropny bol lewego jajnika trwal moze z 3h w z rana .... od tego czasu bole podbrzusza lekkie ...... 18 dc mdlosci ( az musialam polezec) 19dc mdlosci ....... blizej terminu@ klocie w lewym jajniku i w piersiach ale takie prazkujace jakby .....az w koncu dwa dni przed@ sluz bialy jesty lepki i lekko rozciagliwy ......bol podbrzusza jak na @ ale mniej intensywny .....lekki bol w dole kregolsupa.....

zapisalam sie do gina na 6 marca :)

reklama
Mnie dzisiaj w nocy strasznie jajnik bolał... masakra... myślałam, że wyrwę go sobie i położę obok...

A w ogóle to śniło mi się, że robiłam USG sama sobie i widziałam na monitorze maleńkiego człowieczka :D hehe

Ej Matyjasowa, to ja nie licząc dni cyklu żadnych to mam praktycznie te objawy co Ty, tylko jeszcze 8 dni do @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry