reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No i zobaczcie... po co niektórzy lekarze mówią, że rok poczekać, jak nie wyjdzie wtedy się badać. Przecież to paranoja jakaś... Dobrze Agacynda, że już przynajmniej wiesz co działać

Agus stad wiem ze pan doktor powiedzial ze mam za duzo pecherzykow ktore sie rozwijaja ale nie pekaja... I on sam powiedzial ze to przez hormony ktore bralam. No ale teraz sie wszystko powinno ustabilizowac jak zaczne duphaston brac takze jestem dobrej mysli.

Agacynda trzymam kciukaski :)

Sailor_Moon nowy cykl nowe emocje nowe nadzieje trzymam równiez kciukaski

ja jutro smigam na wizyte do pana doktora.. eh.. pierwsza wizyta.... tak w rqazie w dzisiaj kupilam test zrobiłam w pracy o 17
i kreseczka mocniejsza od tej co normalnie sie pokazuje wiec mozna powiedziec ze w ciązy jestem, a okruszek sie dobrze chowa :)
aha i zamieszkam z moim kochanie, ale jak to teściowa powiedziała śpicie osobno...
i tylko moją rodzinę powiadomie o ciązy niestety tesciowa nie ma zamiaru sie podzielic nowiną z rodziną mojego R...
:(
bo przed ślubem....

Kochane moje przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&co by dla wszystkich was było :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry