reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropko mam czerwcowy dopiero teraz zaczynam kupować bo wcześniej to mi z głowy wylecialo
Lanja pokaz fote testu ;-) mówiłam że czerwień poleci lawinowo :-D

reklama
<p>
Domiku każda z nas zna to uzucie zwątpienia, a z moich obserwacji wynika, że właśnie po takim zwątpieniu przychodzi dzidzia:) Więc... może wszystkie powinnyśmy zwątpić :) Bzibzioku i Agacyndko i inne co się ze mnie podśmiewają:) czemu tu się dziwić po dw&oacute;ch miesiącach postu, że i rano i w dzień i wieczorem:) Bym nawet zaznazyłą w nocy i w dzień kilka razy ale nie ma jak zaznaczyć;-):cool: hihi Ja właśnie w nowym mieszkanku nadzoruję tatę stawiającego ścianę:)</p>

Ostatnia edycja:
Ech Mynia, tylko się cieszyć!!!
ja sie wcale nie dziwię...tylko jestem pod wrażeniem:)A mój mąż ostatnio też narzekał, że nie można seksu zaznaczyć więcej niż trzy razy dziennie, strasznie mnie rozbawił. A potem liczy serduszka i jest cały uchachany:)

W wyjątkowych sytuajach powinna być możliwość zaznaczenia opcji : dzień i noc, bez przerwy :)
Mam tylko nadzieję, że my nie działaliśmy za często, no ale jakoś się nie dało ograniczyć :P

Mynia tylko pozazdrościć formy Tobie i mężowi:-D

Mynia ty robiłaś test bo to mi coś wygląda na ciąże z zaskoczenia. @ miałaś mikrą i teraz nic...:cool2:

Mynia tylko pozazdrościć formy Tobie i mężowi:-D

Mynia ty robiłaś test bo to mi coś wygląda na ciąże z zaskoczenia. @ miałaś mikrą i teraz nic...:cool2:
No przyznam się, że w zeszłym tygodniu, zanim wyjechałąm robiłam, ale taki z allegro, który dodają do tych owulacyjnych dziadowskich. Pewnie taki sam dziadowski :) Bo też tak sobie pomyślałam, że mogłąm zajść 2 cykle temu i mieć taki mini @ dla zmyłki. Ale wyszedł negatyw...

reklama
My z panem mężem staramy się od 4 miesięcy. Niestety mam za sobą ciążę biochemiczną... A teraz czekam na @ :) ciągle się łudzę że może tym razem będzie OK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry