reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nio tylko plamienie .na podpasce tylko mala plamka typowej @ nie ma. test ciążowy robiłam 14 i 17 i dalej negatywny. chodzi o to ze mam na jutro umowiona wizyte na godz.17 albo poczekam do jutra moze @ sie rozkreci jak nie to pojde a jak przyjdzie @ to odwołam :) szczerze Bzibzioczku bardzo pragne dzidziusia ale nie wierze jakos ze w tym cyklu sie udalo .

reklama
Anke no to prolaktyna zaszalała

Bzibziok to witaj w klubie u nas jest klapa totalna z ginami. Zero zainteresowania jak się po roku od porodu pojawiłam to się zdziwili po co się przyszłam jak mi nic nie dolega. Ręce opadają i oni wmawiają na że kobiety się nie badają

Już nie mówiąc o tym, że jak się chcesz przebadać to i tak za większość rzeczy płacisz...
Krew mnie zalewa jak słyszę w wiadomościach narzekania, że ludzie stali się wygodni i nie chcą mieć dzieci, że mamy starzejące sie społeczeństwo, a gdzie pomoc państwa dla tych którzy chcą mieć dzieci tylko nie mogą. Łatwo urządzać spory np o tym że in vitro jest nieetyczne, a potem mówić, że na jednego emeryta przypada jedno dziecko. No aż mnie szlag trafia jak sobie o tym pomyślę. Może ktoś powinien Głośno o tym powiedzieć ile jest osób które chcą mieć dzieci i nie uzyskują kompletnie żadnej pomocy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry