reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
powiedzcie mi czemu ja taka głupia jestem:-D???? tak mnie kusi testa strzelic choc przecież sama siebie zapewniam, ze w tym cyklu sie nie udało. wiem to a jednak coś wewnętrznie kusi.:szok:
ale tak sobie myśle że kropka miała szczeście, że teścior wyszedł pozytywny tak wcześnie

agnieszka miłych i udanych staranek:*
agacynda
zapomniałam pogratulowac przeprowadzki;-) jak się mieszka?? pierwszy sen na nowym miejscu podobno się sprawdza:-p więc śnij o dzidzi:-D

Ale nadrukowalyscię masakra
Agatko normalnie gratuluję nowego miejsca to teraz staranka pełną para ;-)
Ja idę spać zaliczylam drzemkę ale i tak jestem padnieta jutro długi dzień przede mną....

Ja właśnie zamówiłam płytki do łazienki :) Już się ich doczekać nie mogę :) Są takie śliczne :) Dobrze, że mój tata umie zrobić dosłownie wszystko więc za robociznę majstrom o niepewnych kwalifikacjach nie będziemy musieli płacić.
Dziewczyny, starajcie się codziennie, to podobno działa lepiej niż jakieś hamowanie się, i co dwa dni tylko igraszki :)

reklama
Dziewczyny, coś dziwnego się dzieje...
@ sie konczy... jakies 3 dni wczesniej niz zwykle ... szczypią mnie sutki, a na lewej piersi wyszla mi zylka :szok: temperature mam nie wysoką bo 36,5 dzis rano... to chyba raczej nie .... fasolka... prawda ?:eek:
Czy ja powinnam moze test zrobic ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry