• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dam znać jak mi idzie sprawdzanie, co prawda mam taki mikroskop dzieciecy ale nie jest poręczny, trzeba całośc rozstawiac dużo miejsca i zamieszania :)
Pani od której kupowałam powiedziała ze już sprzedała tego ok 800 szt. i klienti pisza ze jest super i ze pomaga im ustalic. Z tym że jeden cykl trzeba poświęcić na zapoznanie się z tym i cwoim cyklem co i kiedy pokazuje.

Też czytałam rózne opinie, kupiłam DoNNA ale chciałam afrodyte, ale droższa o wiele jest. Stwierdziałam ze moge mniej zaplacić i przetestować, Lepiej próbowac róznych rózności skoro może pomóc :( w przyszłym tygodniu do mnie dojdzie i od razu zaczne sprawdzanie :D nie moge sie doczekac

Ja zaczęłam brać luteinę pod język od dziś. Na pewno nie zaszkodzi, poszłabym do lekarza przepisałby to samo. Moje nadzieje wraz z dramatycznie niską temperaturą mnie dziś opuściły. Do tego bardzo ale to bardzo zaczął boleć mnie jajnik. Nigdy mnie tak nie bolał ani z okazji owulacji ani z okazji @ Jak nic czeka mnie lekarz.

No a u mnie do @ teoretycznie jeszcze 5 dni a mam już wszystkie objawy, brzuch mnie już od wczoraj wieczorem boli.
Myniu może jednak zgłoś się do tego lekarza wcześniej.

reklama
Mój mąż ciągle mnie pociesza jak myśle o dziecku :( ju zostatnio myślelismy ze bedziemy mieli maluszka, okres jak nigdy spoznial sie 3 dni zrobilam test, strasznie sie czulam, wszytsko mnie bolało brzuch pekał normalnie, i najbardziej pomagała kompiel :( Mówił ze jak nam sie udało musi sie nastawić i zacząć cieszyć, ale kiedy kupilismy 2 test dostałam okresu :( powiedziałammu wtedy ze musimy jednak poczekac :(
teraz czekamy na ten mikroskop owulacyjny.
Tez chcemy maluszka... w sumie malutka dziewczynke. mąż liczy na córunie, chociaz jak bedzie chlopak to tez fajnie :) Mówi tylko ze nie pozwoli by babcie rozpieszczały jego dziecko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry