reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dam znać jak mi idzie sprawdzanie, co prawda mam taki mikroskop dzieciecy ale nie jest poręczny, trzeba całośc rozstawiac dużo miejsca i zamieszania :)
Pani od której kupowałam powiedziała ze już sprzedała tego ok 800 szt. i klienti pisza ze jest super i ze pomaga im ustalic. Z tym że jeden cykl trzeba poświęcić na zapoznanie się z tym i cwoim cyklem co i kiedy pokazuje.

Też czytałam rózne opinie, kupiłam DoNNA ale chciałam afrodyte, ale droższa o wiele jest. Stwierdziałam ze moge mniej zaplacić i przetestować, Lepiej próbowac róznych rózności skoro może pomóc :( w przyszłym tygodniu do mnie dojdzie i od razu zaczne sprawdzanie :D nie moge sie doczekac

Ja zaczęłam brać luteinę pod język od dziś. Na pewno nie zaszkodzi, poszłabym do lekarza przepisałby to samo. Moje nadzieje wraz z dramatycznie niską temperaturą mnie dziś opuściły. Do tego bardzo ale to bardzo zaczął boleć mnie jajnik. Nigdy mnie tak nie bolał ani z okazji owulacji ani z okazji @ Jak nic czeka mnie lekarz.

No a u mnie do @ teoretycznie jeszcze 5 dni a mam już wszystkie objawy, brzuch mnie już od wczoraj wieczorem boli.
Myniu może jednak zgłoś się do tego lekarza wcześniej.

reklama
Mój mąż ciągle mnie pociesza jak myśle o dziecku :( ju zostatnio myślelismy ze bedziemy mieli maluszka, okres jak nigdy spoznial sie 3 dni zrobilam test, strasznie sie czulam, wszytsko mnie bolało brzuch pekał normalnie, i najbardziej pomagała kompiel :( Mówił ze jak nam sie udało musi sie nastawić i zacząć cieszyć, ale kiedy kupilismy 2 test dostałam okresu :( powiedziałammu wtedy ze musimy jednak poczekac :(
teraz czekamy na ten mikroskop owulacyjny.
Tez chcemy maluszka... w sumie malutka dziewczynke. mąż liczy na córunie, chociaz jak bedzie chlopak to tez fajnie :) Mówi tylko ze nie pozwoli by babcie rozpieszczały jego dziecko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry