• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jejku jaka ja dzisiaj roztrzepana jestem nie wiem za co mam się zabrać, energia mnie rozpiera jak nigdy :)
to chyba przez tą pogodę bo u mnie słoneczko i cieplutko od wczoraj

Wiem mniej więcej czemu mi tak ta głupia tempka skacze. MOże być od prolaktyny bo w poniedziałek wzięłam ostatnią tabletkę, a dopiero jutro mogę z apteki wybrać bo musieli zamówić :wściekła/y: dobrze,że teraz mam 2 opakowania i na zaś. W tym cyklu i tak się pewnie nie udało...ciekawe kiedy @ mnie odwiedzi...testowałam z ciekawości dzisiaj tym o czułości 10 i nic a nic nie widać :-D głupia jestem. Wiem,że się nie udało ale i tak chciałam sobie zatestować :-D

Sailor nie mów że się nie udało, ja trzymam mocno kciuki żeby jednak się udało :)
ja czekam na owu w ciagu trzech dni pewnie będzie i jakoś jestem pozytywnie nastawiona będzie co ma być

Ostatnia edycja:
Agnieszko jakoś tak pod górkę mam w tym cyklu, a w ciagu roku mogą się zdarzyć zdrowej kobiecie 2 cykle bezowulacyjne więc...a ja chora jestem na hiperprolaktynemię więc... i tabsy się skończyły a apteka zamówiła dopiero...chociaż niby sa i nietypowe wykresy ciążowe...:tak: dziekę za wsparcie kochana. ja dzisiaj do pracy na 14...to poleniu****ę az do wyjścia.

Hej

Czarni super że wizyta się udała i czekam z niecierpliwością na zdjęcie maleństwa:tak:

Ja jutro mam w rodzinie komunię i dziś od samego rana robię sobie domowe spa. A jutro z samego rana fryzjer :-D dobrze że jest za płotem :-D

U mnie nadal zimny front:baffled:

Miłego dnia dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry