reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale miałaś takie, że wkładka wystarczyła czy musiałaś mieć podpaskę?
Bo ja czytałam właśnie, że jak to są plamki małe na wkładce albo na papierze to to jest plamienie a krwawienie dopiero jak to coś przestaje być plamką:) Wiem, to jest pojęcie względne, ja też miałam długo problem z rozróżnieniem co jest plamieniem a co nim nie jest. Ale jeśli ewidentnie nie macie wątpliwości, że to plamienie to ja bym oznaczała jako plamienie, które należy do starego cyklu

ja normalnie mam tak ze troche tej krwi jest, i raczej ona ze mnie wypływa, a ostatnio miałam takie czerwonokrwiste jak z swiezej rany plamienia i np tak ze rano po nocy nie było prawie nic a w dzien było tego więcej troche, i potem przez noc znowu słabo itd :P

reklama
ja ostatnio też mam słabe @ (a ostatnia wcale nie przyszła ;-)) podobno to że raz jest słabiej raz mocniej to normalne ważne że występuje taki moment że krwawisz. A Ty mówiłaś swojemu ginowi o tym, że ta ostatnia @ taka dziwna była? Może to jednak dzidzia:)
Kurcze dla mnie cały czas pojęcie krwawienia i plamienia jest mocno subiektywne... i stąd czasem te problemy z interpretacją

Aha i jeszcze miałam napisać, że ja z kolei zawsze w nocy mam obfite krwawienie a w dzień prawie wcale. Ostatnio się zubożyło to ale jeszcze rok temu to potrafiłam w nocy zabrudzić całe łóżko i siebie i S. Robiłam wtedy USG ale wyszło, że ok wszystko

mówiłam, w 2 dzien dzwoniłam do niego na telefon i powiedział ze jak biore luteine to widocznie wywołała juz okres i przestać ją brac ;p
a na monitoringu jak byłam to robił mi usg wiec nie ma opcji ze ciaża to jest :P

Kropka superasnego masz Kropko JR :-)

Groszek rewelacja ze wszystko ok, oby sie dziewoja potwierdzila :-)

Karola, przykro mi, ze tak sie stalo. Ale mam nadzieje ze da sie meza podreperowac.

reklama
Prolaktynę w dowolnym dniu?
To jutro się wybieram na badania więc planuję za prolaktynkę zapłacić i sobie zrobić tylko czy po luteinie wynik będzie wiarygodny? Bo w ulotce pisali 5-7 dni więc zdecydowałam się brać 6 dni i dziś jest szósty dzień. Warto robić teraz to badanie?
Nigdy wcześniej mi tak temp nie skakała a teraz te trzy niskie były w tych dniach kiedy tak mocno zmarzłam i cała zimna się budziłam aż ciało miałam lodowate... może prolaktyna a może po prostu zaburzenie... nie wiem.
Pomyślałam, że jak teraz będzie już tylko rosła to te trzy niższe to zaburzenie a jak dalej będzie skakać to coś nie tak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry