reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor napewno zdam relacje jesli dojdzie co do czego.

Mynia no to fajnie ze nie jestem sama ktora stara sie o dzidziola bez narzeczenstwa. Ja myslalam ze Ty juz zareczona... :-)

Aj tam Agacynda, my już o ślubie gadamy a pierścionka nie mam:) No ale może on ma jakieś inne obyczaje ten mój Afrykańczyk:) Tzn wiem na pewno, że wie, że trzeba się oświadczyć z pierścionkiem ale może on uważa, że później jakoś... no śmieszny jest:) Ale przecież i bez pierścionka go kocham:)
Ja tam wychodzę z założenia, że dzidziol dzidziolem a ślub ślubem :) Jak jesteśmy dla siebie to i tak będziemy razem:) Czy dzidziol będzie po ślubie czy przed. A jak ma się coś popsuć to i dzidzia po ślubie nie pomoże.

Ostatnia edycja:
Jestem dokladnie tego samego zdania Myniu co Ty.
My te duzo o slubie rozmawiamy. O tym czego bysmy chcieli itp itd. Zobaczymy jak sie z tym pierscionkiem rozwinie.

Ja raz na jakiś czas wchodzę w necie, a jak nie w necie to chodzę sobie po sklepach i sprawdzam co mi się podoba. :-)

booooosz ale ja głupia... hehee

Grzankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) ...baby :) Tylko my możemy być takie śmieszne :)
Ja bym nie chciała drogiego pierścionka, mi się podobają takie skromniutkie. Ale obrączki już nawet z S oglądaliśmy:) Powinien pooglądać ze mną pierścionki a nie od obrączek zaczyna :)

reklama
czy słyszałyście dziewuszki,żeby te testy ciążowe co daja wyniki 6 dniowej ciąży u kogoś się sprawdziły?? Czy to tylko ściema?? dzisiaj sobie zrobiłam ,ale jedna kreska:confused:

Do góry