A
agacynda
Gość
Mynia mi się dzisiaj obrączki śniły i właśnie szukam żeby swojemu Monsowi (hihiih) pokazać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mynia mi się dzisiaj obrączki śniły i właśnie szukam żeby swojemu Monsowi (hihiih) pokazać :-)
Podobno sen o obrączkach, pierścionkach itp to dobry sen, oznacza zmiany na lepsze i szczęście![]()
a poza tym często porania sie w tych pierwszych dniach niestety...czasem tak sobie myśle,że lepiej nie myśleć i nie odliczac a sama ciąża sie pojawi bez napinki...tylko jakoś tak nie potrafie...DZIDZI BĄDŹJest prześlicznyAle piękny Myniu jest. do mnie bardzo pasuje. jakbym miała nosić jakiś taki delikatny to by moje palce śmiesznie wyglądały.