reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzis test, na prawde źle sie ostatnio czułam, a ostatnia m@ była 21 dni, a wczoraj mineło 21 dni i zrobiłam, oczywiście negatyw ;p więc owu na pewno juz nie było i ciaży nie ma ;p

zaopatrzyłam sie w aspiryne i buscopan bo mi sie nie chce znowu nie wiadomo ile na @ czekac, a moze to cos pomoze ;p no cóż oby ten cykl z clo był udany

ale ogólnie dziwne bo mam wszystko w środku takie miękkie i rozpulchnione

reklama
no ale własnie pisze ze jaky patrzeć na moj poprzedni cykl to jest juz po terminie :P no ale cóż, jeszcze 2 dni luteiny i mam nadzieje ze @ bedzie, albo moze byc juz jutro nawet :P albo i dzis ;d im wczesniej tym lepiej ;p

A bo ja zrozumiałam że Tobie test wyszedł sporo po terminie, nie jeden dzień:) Może Cię z kimś pomyliłam, przepraszam :) Któraś dziewczyna pisała kiedyś i ja jakoś zapamiętałam sobie, że to u Ciebie tak było

Mynia bo tak było u mnie, tylko wtedy miałam dośc nieregularne cykle i brałam tabletki anty wiec to moze dlatego

Kinga nie mam takich długich cykli ale w kwietniu dużo i ciężko chorowałam i brałam antybiotyk i wydaje mi się, że to przez to... Mogło albo nie być krwawienia i zaczał się nowy cykl albo owu przesunęła mi się tak bardzo

Mynia bo tak było u mnie, tylko wtedy miałam dośc nieregularne cykle i brałam tabletki anty wiec to moze dlatego
aaaaa no ale może jakimś cudem i teraz jest tak, że dłużej niż jeden dzień po wyjdzie Ci test :) W końcu niektóre kobiety po prostu tak mają i to bez żadnych zaburzeń :)

Oj Mynia trzymam kciuki zeby tempka nie spadla :-)
Dzięki :) zobaczymy co się z tego wyklaruje :) Są dwie możliwości :) Albo ciąża albo nie ciąża :P

reklama
Mynia raczej wątpie, nawet jakbym miała owulacje wcześniej niż w 10dc to przecież lekarz chyb a by widział na usg w 10dc ze pęcherzyk pękł.. a tam nic nie było
także juz sie nie łudzę ze cos tam było :(
a szkoda
żałuje tylko ze nie poszłam wczesniej na monitoring, moze miałabym juz fasolke ehh ;]

to teraz trzymajcie kciukasy zeby moja @ niedługo przyszła :D a w nowym cyklu z clo pracujemy na bliźniaki :D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry