Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poza tym Mgiełko wyjazd męża od lipca do września to też nie tragedia, to tylko 3 miesiące. A może i wtedy się udać, nawet jak będziecie widzieć się raz na miesiąc tylko
Po rozmowie z moim S. jeszcze mi smutniej... on wiedział, że będę dziś robić test i nie wiem czy nie jest bardziej zawiedziony niż ja...
Jak dostanę @ to się upiję Za te nerwy z dwóch miesięcy
kurcze Myniu to jest nie możliwe żeby fasolki nie było
a mnie dzisiaj strasznie telepie i senna jestem ale to przez pogodę pewnie
do @ zostało mi jeszcze cztery dni i jak ją dostanę to też się upję, a coś mam takie przeczucie że przyjdzie
Agnieszko, może nie przyjdzie, bądźmy dobrej myśli ja nawet płaczliwa nie jestem, a zawsze jestem już z tydzień przed @ więc pewnie się oprze sprawa o lekarza i nei wiem co on mi zrobi, żeby tą @ wywołac. Kurcze, najgorsze, że nigdy takich problemów nie miałam...
Hej. Mgiełka będzie dobrze. Mynia ja w ciągu dalszym trzymam mocno kciuki.
U mnie dzisiaj już 3 dzień już jest spoko. Jeszcze dwa dni i będzie po wszystkim. Ciekawa jestem czy jeszcze mamy szanse na dzieci a Paweł jest przekonany, że mamy, że będzie dobrze. Jakoś na pewno będzie.
Z moją bratową się widziałam jeszcze dwa miesiące do końca ale już ma taki większy brzuszek i czuć jak się mały wierci. Powybierałyśmy rzeczy te malusie dla małego. Boże jakie cudne te małe ubranka.
;-)
Myniu ja też na razie nie mam objawów jak na @ po stracie to w ogóle nie mam objawów ,a tak zawsze bolały mnie piersi to wiedziałam ze sie zbliża a teraz nic
wczoraj wieczorem tylko mie sutki drażniły strasznie i nie mogłam spać a dzisiaj mnie piersi swędzą ale to może być na @ bo mówię że nie wiem jak jej przyjście teraz będzie mi sie objawiać