• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Poza tym Mgiełko wyjazd męża od lipca do września to też nie tragedia, to tylko 3 miesiące. A może i wtedy się udać, nawet jak będziecie widzieć się raz na miesiąc tylko

reklama
Po rozmowie z moim S. jeszcze mi smutniej... on wiedział, że będę dziś robić test i nie wiem czy nie jest bardziej zawiedziony niż ja...
Jak dostanę @ to się upiję:) Za te nerwy z dwóch miesięcy:)

kurcze Myniu to jest nie możliwe żeby fasolki nie było

a mnie dzisiaj strasznie telepie i senna jestem ale to przez pogodę pewnie
do @ zostało mi jeszcze cztery dni i jak ją dostanę to też się upję, a coś mam takie przeczucie że przyjdzie

Hej dziewczyny

Mynia może jeszcze za wcześnie na test póki @ nie przyjdzie jest cień szansy

Mgiełka mu Fifiego stworzyliśmy w miesiącu kiedy byliśmy ze sobą tylko dwa razy, więc może akurat się Wam uda

Dziewczyny mam prośbę trzymajcie mocno kciuki bo może dołączę z nowym cyklem do aktywnie się starających tylko oby wszystko wypaliło.

Agnieszko, może nie przyjdzie, bądźmy dobrej myśli :) ja nawet płaczliwa nie jestem, a zawsze jestem już z tydzień przed @ więc pewnie się oprze sprawa o lekarza i nei wiem co on mi zrobi, żeby tą @ wywołac. Kurcze, najgorsze, że nigdy takich problemów nie miałam...

Hej.
Mgiełka będzie dobrze.
Mynia ja w ciągu dalszym trzymam mocno kciuki.
U mnie dzisiaj już 3 dzień już jest spoko:). Jeszcze dwa dni i będzie po wszystkim. Ciekawa jestem czy jeszcze mamy szanse na dzieci a Paweł jest przekonany, że mamy, że będzie dobrze. Jakoś na pewno będzie.
Z moją bratową się widziałam jeszcze dwa miesiące do końca ale już ma taki większy brzuszek i czuć jak się mały wierci. Powybierałyśmy rzeczy te malusie dla małego. Boże jakie cudne te małe ubranka.
;-)

3mam kciuki za testujące!!!!!!

000203FC.gif

Myniu ja też na razie nie mam objawów jak na @ po stracie to w ogóle nie mam objawów ,a tak zawsze bolały mnie piersi to wiedziałam ze sie zbliża a teraz nic

wczoraj wieczorem tylko mie sutki drażniły strasznie i nie mogłam spać a dzisiaj mnie piersi swędzą ale to może być na @ bo mówię że nie wiem jak jej przyjście teraz będzie mi sie objawiać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry