• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no co TY kochana taki spadek to żaden spadek :-) jutro temp poszybuje do góry zobaczysz :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

omg bo ja to sie juz tym tak stersuje haha :P
najgorsze ze w weekend to wesele wiec na 100% bede mieć temperature zaburzoną i nie bede wiedziałą co myslec :P
chociaż alko pic nie bede, ale bedzie zaburzona pewnie przez krótki sen;/

Królewna ja bym się nie przejmowała

Dziewczyny jak na złość moja drukarka zacisnęła że tak powiem d..py a ja mam pilne zamówienie na kartkę na 50 rocznicę ślubu:szok: i jak ja teraz wydrukuje życzenia????!!!!:confused:

Królewna ja bym się nie przejmowała

Dziewczyny jak na złość moja drukarka zacisnęła że tak powiem d..py a ja mam pilne zamówienie na kartkę na 50 rocznicę ślubu:szok: i jak ja teraz wydrukuje życzenia????!!!!:confused:

a nie masz kogoś znajomego z drukarką ?
ojj moze sie uda cos zreobić eszcze ;d

mgiełko twoja szefowa tak mówi bo jej dziecko ani ona sama nie miała wypadku co za wredna i głupia baba. Pustak z niej mgiełko i %$#$%^ bo samo się Ciśnie na usta.
Królewno taki spadek to nie spadek. :tak: tempke masz wysoką że ho ho

dziewczyny kogo wczoraj postrzeliło w plecach? domika? dzisiaj ja chodzę jak kaczka boli mnie coś w plecach na dole po prawej stronie :-(
Dzisiaj robimy gołąbki ale po południu dopiero z młodej kapustki pychAAAASA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry