• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anke wrzucasz do wrzątku i jak wierzni listek jest taki szklisty przezroczysty odrobinę to go sciągasz ostroznie widelcem do miski i czekasz aż nastepny będzie gotowy :tak:
Tzn cała głowka jest w garze i ściągasz liść po liściu

jakby którys się porwał nie przejmuj się będzie do wyłożenia dna garnka

Ostatnia edycja:
Może Mynia nie ma internetu z jakiegoś powodu? bo patrzyłam właśnie na jej wykres to nie uzupełniony, ani wczoraj ani dziś...

Ja chyba też zrobię gołąbki - w poniedziałek:) a na dziś mąż sobie pizzę zażyczył:)

a mój mąż nigdy o nic nie marudzi, czasami mnie to nawet wnerwia, bo sama muszę wymyślać co na obiad zrobić on nawet nie mówi na co ma ochotę. A jak sam ma coś zrobić to dzwoni do mnie i pyta co ma zrobić???

oj a mój marudzi :) oczywiście moja kuchnia mu smakuje ,ale on by cały czas jadł ryż z warzywami a ani ja nie przepadam za tym, ani moja niunia

dziewczyny ja się ostatnio jakaś płaczliwa jestem, nie wiem co się ze mną dzieje he nawet jak Polska zremisowała z Rosją te łezki w oczach miałam, oglądam serial i ryczę , nawet jak reklamy lecą ta tez sie zdarzy

Ostatnia edycja:
reklama
Tak oczywiście, że lubi wszystko co gotuje nie jada jedynie buraczków i flaków.
Ale ja bym chętnie czasem przyrządziła coś na co on ma ochotę, nawet gdyby to miało być coś czasochłonnego i skomplikowanego ale sprawiłoby mi to przyjemność, a tak ciężko się domyślić.
Czarnooka - piękny masz ten wykres bardzo obiecujący!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry