reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
My się dobraliśmy świetnie takie sytuacje to na porządku dziennym:D
nawet niewiesz jak ja płakałam ze śmiechu:D:-D

SIHAYA współczuje Ci teraz choroby, pogoda się robi a tu masz:(
AGUŚ a może taki Twój urok, że owulka późno. ciesz się, że ja masz. a na resztę zawsze znajdą się sposoby:)
ALG my tu wszystkie takie głupiutkie jesteśmy. nadzieja nigdy w nas nie zginie i tego trzeba sie trzymac

a to moje wyniki
TSH 1.488
FT4 0.89
FT3 2.67
ZNA SIĘ KTÓRAŚ NA TYM??

domik Kochanie wyniki masz rewelacyjne^^ piękne:D prawidłowe :D

prawidłowe wartosci o ile pamietam to

TSH (0,27-4,2)
FT3 (2,6-4,4)
FT4 (0,93-1,7)

Sailor tydzień już... no mówię Wam chodzę jak struta...
powiem Ci że i ja miewam mdłości nie jakies silne ale zdarzają się czasem :baffled: tylko szybko przechodzą. ja biore tyle tych wspomagaczy norprolac na prolaktynę codziennie ( odstawiam za tydzień zobaczymy czy skoczy) duphaston i w tym cyklu clostilbegyt. ja się teraz nie uda może porzucę wszystkie oprócz duphastonu bo on wspomoże fasolkę jakby co.

reklama
Do góry