reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Aguś jak już dostałaś receptę to teraz tylko wyczekiwać fasolki :tak: swoją drogą coraz nas więcej tutaj clostibegytowych lasek...musimy się wspomagać...ehh

Mynia - ja mam cykle 30 dniowe....wpisalm sobie w ten suwaczek wszytkie dane na dni plodne i owulacje i wychodzi mi ze za tydzien i 2 dni beda plodne....ja juz nic nie rozumiem- jesescie strasznie obcykane wtych cyklach, naprawde jestem pod wrazeniem, ja sie kompletnie w tym polapac nie moge;/

Die_Perle jak chcesz się tak obcykać jak my to mamy tu krążącą broszurkę, bardzo fajną:) Jak dasz prywatnego maila, mogę podesłać:) Bo na bebowy mail załączniki nie idą :)
Dziewczynki, pakuję do walizki kuwetę, miski, Fiśka na ramię i zapierniczam do nowego mieszkanka. Jak mi się uda laptopa zapakować to będę się odzywać późnymi wieczorami i przynajmniej Was nadrabiać.
Buziole:)

reklama
Poszłam dziś po Fifka do przedszkola i akurat spotkałam panią dyrektorkę a ta mnie pogłaskała po brzuszku i pyta się czy wdrodze drugie :szok:

a ja na to że to pozostałość po pierwszym. Kurczaczki i jak tu dotrwać do weekendu:baffled:

Do góry