reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja sobie w najlepsze piję kawę mrożoną, wyszłam na chwilę na balkon ale tam się wysiedzieć nie da.
U mnie temperatura ani mysli iść w górę za to śluz mi się zrobił mleczny baaardzo rozciągliwy, taki "glutowaty"sorki za porównanie, ale jeszcze takiego nigdy nie miałam. Owulacja powinna być za dwa dni ale w tym cyklu nic z tego bo mąż chory i nawet go nie chcę męczyć, bo z nosa mu się leje, a to jest mało romantyczne jak w trakcie wyciera nos:)No i on przez to wszystko ochoty nie ma... wię poddaję kolejny cykl.

reklama
hej

u mnie nadal brak @ rano mnie równo mdliło ale póki co się uspokoiło, jeśli nic się do jutra nie wykluję robimy kolejny test.
Zmykam do Wawy na spacer z rodzinką:-)

trzymam kciuki...
czesc
siedze jeszcze sama i czekam na mezusia az wróci z pracy. Ten tydzien jakis dziwny... ciagle spac mi sie chce.. czy to ladna czy brzydka pogoda.. czy jestem w rpacy czy w domu. Mam nadzieje ze to tyllko na dobre wyjdzie. To testu pozostał mi tydzien nie wiem jak wytrrzymam ale musze.Ciagle kusi mnie test zakupiony w tamtym miesiacu. Lezy w szafce..wczoraj czytałam ze ma on czułość 10...wyrywa 2-3 dniowa ciąże. Nie wiem czy warto go wykonac czy juz by cos wykazal dni plodne byly w tamtym tygodniu. juz nimelo 7 dni. Ale poczekam....

Aniulka na wykresach widziałam najwczesniej,że wyszedł 8 dnia po owu za to sporej grupce już 9 dnia po owu.:tak: chociaż to i tak gdybania bo nie wiem kiedy będzie zagnieżdżenie

aniulkas ja zrobiłam test 9 dni po owu i nic nie wykazał. Obecnie jestem 11 dpo i poczekam do jutra. Podobno w 12 dpo już większosci kobiet wychodzi II (oczywiście jeśli faktycznie zaciążyły ;))
Kupiłam test o czułości 10 ml więc jesli faktycznie zafasolkowałam, to muuusi to wykazać!! :-):-D

Ja przy pierwszym dziecku testowałam po 1 dniu spodziewanej @ Wyszły od razu II kreski - ten teścik zostawiłam sobie tak na pamiątkę:-) Teraz też mam zamiar testować w terminie przewidywalnej @.
Dziewczyny a gdzie wy te testy kupujecie? 10 ml to najczulszy jest??

Wrrr zezłościłam sie na pogodę-własnie sie szykowałam z rodzinka nad wode i grzmoty usłyszałam Kurcze i co robić :crazy: przyjdzie burza czy nie :wściekła/y:??

witajcie
u mnie weekend rozrywkowy ja oficjalnie na urlopie wszystko mnie chwilowo wnerwia, ale to myślę że minie ja w tym miesiącu nie liczę na nic a juz mam dosc tego sprawdzania, no trzymajcie się papa

reklama
Cześć dziewczyny :) a u nas się rozpadało :( na szczęście zdążyliśmy się dziś wygrillować na działeczce i córcia wymoczyła się w basenie :) Wczoraj pół dnia w kuchni-dostaliśmy jagody i przerabiałam je na drożdżóweczki :) Trzymam kciuki za testujące lada dzień i czekamy na dobre wieści :)

Do góry