Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Natko średnio z tym śluzem. Najwazniejsze to obserwowac i śluz i temperaturkę. Ja też testuję zawsze od 9 dnia po owu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mgiełko też przytyłaś po clo? Ja pinowałam tego co jem a i tak mi poszło w d...pe![]()
Podaj mi prosze jakiegos fajnego linka bo u mnie z tym badaniem szyjki tez jakos marnie.Naczytalam sie jeszcze wczoraj o badaniu szyjki. Naogladalam sie tez zdjęć, nie polecam podczas jedzenia! Paskudne, ale pomocne. Jak sie potem 'zmacalam' to od razu wiedzialam co I jak.
dziś znowu do pracy i pewnie znowu będę się nudzić co za nudna robota jakby sie cos działo byloby git
Age 25 – Entire Cycle | Beautiful Cervix ProjectPodaj mi prosze jakiegos fajnego linka bo u mnie z tym badaniem szyjki tez jakos marnie.
coś ostatnio mało produkujemy. tak mi sie rano nie hciało wstac no ale coż trzeba pracowac. jeszcze tylko kilka dni i uuuurrrrllllloooopppp!!!! a potem L4 i będzie dobrze. we czwartek mam iśc na badania. wiec bedę potem jak narkoman wyglądała. cała w sińcach