Hej

Fala ciepła do nas dotarła uffff jak gorąco, Anke24 szczęściara trafiła z pogodą na urlop nad morzem
agnieszka116 to działajcie, działajcie szkoda nie wykorzystać
Asita urlop zimą też ma swoje plusy - narty, kuligi, kominek, grzane winko mmmmm ;P a moja teściowa jest zagorzałą fanką radia Maryja i ojca dyrektora ma swoje dwa tematy które wałkuje na okrągło i nic innego do niej na dłużej nie dociera :/ z resztą nie bez powodu mąż jak tylko miał okazję przeniósł się 600km z daleka od niej ;D
Myniu to chyba wszędzie kurcze tak jest że ten kto wchodzi w tyłek bez mydła odnosi sukcesy a nie ten kto faktycznie pracuje na pełnych obrotach solidnie i uczciwie czyli jednym słowem na to zasługuje :/ u mnie w pracy też największe uznanie mają dupolizy i uprzejmi donosiciele...ale może jednak nie będzie tak źle i niedługo będziesz oblewać awansik czego Ci gorąco życzę!
U mnie tydzień od płodnych mija oznak ciążowych żadnych tzn jakieś tam niby widzę ale takie że gdybym nie wiedziała że była możliwość zaciążenia to pewnie nie zwróciłabym na nie uwagi

ale chyba siostrzeniec mnie jakimś wirusikiem poczęstował z przedszkola bo temp poniżej 37 nie schodzi i kości łamią

oby się nie rozkręciło..aa przyszły mi testy ciążowe z allegro narazie sztuk 5

miejmy nadzieję że nie będzie trzeba domawiać ;P
Frutty zaglądasz do nas czasami? :*