reklama

Staranka od stycznia 2012.

agnieszka wczoraj rozmawiałam z szwagierką i ona jak zaszła w drugą ciąże to też mówiła, że czuje, że jest pewna że to dzidzia. poszla do lekarza. zdrobił usg a tu nic. kazał zrobic test i dał jej tabletki na wywołanie okresu. zrobiła test. wyszły II kreski i poszła znów. pokazała test i nic na usg. a wtedy lekarz się uśmiechnął i powiedział, ze kobieca intulicja i testy nie zawodzą. i prawda to była. dziś szkrab mam już 6 lat:)
ja też mam nieodpartą ochotę oglądania ubranek i innych akcesori ale się boje, że zapesze......

noelle chwile załamania każda z nas przechodziła. musisz byc silna:*

reklama
Sailor pasta utrzymuje florę bakteryjną na zdrowym poziomie :-) no i wspomaga odchudzanie :P

Ooo niedobrze mi i mam zgagę. Znaczy się, że owulka blisko :D

Witam nowe staczki! :)
Czekam na stare, które już powinny meldować, co u nich.
U mnie niestety wciąż skoku brak, choć to już 19 dc. Nie wiem, o co chodzi :/
Ja nadal uważam, że line-9 ma źle wyznaczoną granicę, ponieważ skok temperatury jest wtedy, gdy 6 poprzedzających go temperatur jest niższych od samego skoku o 0,2 stopnia, a w tym przypadku to się nie zgadza (z obecną 4 temperaturą) i skok był dopiero dnia następnego, czyli w 15 dc, zatem granica ma być w 14 dc.

Agacynda, liczę, że nabędę w końcu tych uprawnień, jeszcze zanim on będzie tu na stałe... ogólnie do uczucia tęsknoty się już przyzwyczaiłam... ale mam nadzieję, że do końca roku się uwinie i wróci, od początku taki był nasz plan...
A ja tez jestem nimfomanką i na początku jak S. wyjechał było ciężko ale na szczęście to działa tak, że im rzadziej tym mniej się chce :)

Ficaria, to nie prawda, że skok musi być wyższy o 0,2 stopnia od najwyższej z 6 temperatur. Najwyższa z 6 poprzedzających temperatur ustala nam linię podstawową a linią podstawowa plus 0,2 stopnia to linia pomocnicza. I teraz jeśli trzecia z wyższych temperatur leży powyżej linii pomocniczej to wieczorem trzeciego dnia wyższej kończy się okres płodny, a jeśli leży poniżej to tez nie oznacza to nic złego jedynie to, że okres płodny kończy się czwartego dnia wyższej temperatury. Ale to ma znaczenie nie dla nas staraczek tylko bardziej dla tych, które odkładają dzidziusia i starają się nie kochać w dni płodne.

Może dlatego wydaje Ci się, że skoku brak, a tek naprawdę go miałaś :)

ficario organizm ludzki jest dziwny. Nie każdy ma cykle książkowe można mieć skok o 0,1 stopnia i rosnie dopiero póxniej w miare wydzielania się wiekszej ilośc progesteronu :-)

Ale Sailorko to nawet nie chodzi o książkowe cykle, po prostu to co Ficaria napisałą to nawet książkowe nie jest. Podejrzewam, że to jakaś zmodyfikowana na zasadzie głuchego telefonu internetowa wersja...
Ficaria jak chcesz służę broszurką:) tam sobie przeczytasz prawidłowe zasady.

A no chyba, że o innej metodzie mówimy, bo tych metod objawowo termicznych jest kilka... może, w którejś z nich jest mowa o skoku o 0,2 stopnia ale wtedy pewnie i inne zasady się różnią, ale my tu wszystkie chyba na Rozterze się opieramy :)

reklama
Mynia ja ze swoim ex jak byłam a on mieszkał przez prawie 2 lata w Londynie, to na początku było mi ciężko a później wolałam już żeby nie wracał... i tak oto jest A :-) oczywiście, nie mówię, że tak będzie z Wami, bo Wy stworzyliście związek będąc na odległość a to zupełnie inna bajka :tak: kurczę nie wiem, czy teraz bym tak dała radę jak już wiem, jak to smakuje. Ty też już S z rąk nie wypuścisz, jak osiądzie z Tobą na stałe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry