reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda my zaczęliśmy się spotykać jak on tu był... ale to początki były... A że go nie wypuszczę to jestem pewna:) ja się obawiam, że go do sklepu nawet samego nie wypuszczę :)
Sailor, no podobne zasady ale te 0,2 stopnia to tylko przy odkładaniu ma większe znaczenie:) Dla nas byleby temperatura była 3 dni powyżej podstawowej i już jest git :) a najlepiej jak minimum 11 dni :) A jeszcze lepiej jak około 9 miesięcy :)

reklama
ja wiem że lepiej się nie nakręcać bo później boli, ale nie idzie, już odpuściłam mierzenie temp, ale teraz już będę mierzyć żeby wiedzieć czy @ idzie
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby się udało ja za was też trzymam &&&&&&

A ja w sobotę test robiłam wyszła druga krecha ale taka bladziocha, że szok, nie ma co się nakręcać także jutro powtarzam a jak nic z tego to zaczynam brać dupka. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że jej znajoma też miała problem z zajściem w ciążę i chodziła do tego lekarza co ja teraz i przeniosła się do innego 40 km od Sierpca ale dwie wizyta i zaciążyła. Także mam nazwisko zaraz odszukam i umawiam się na wizytę.

Dominika to jest takie nasze małe słoneczko, ciągle się śmieje i broi, jest oczkiem w głowie tatusia
Motylki w ciąży to nic ona chodzi z misiem pod koszulką mówi że jest w ciąży a potem idzie do pokoju i mówi że urodziła
Ona bardzo mocno chce mieć rodzeństwo

A ja w sobotę test robiłam wyszła druga krecha ale taka bladziocha, że szok, nie ma co się nakręcać także jutro powtarzam a jak nic z tego to zaczynam brać dupka. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że jej znajoma też miała problem z zajściem w ciążę i chodziła do tego lekarza co ja teraz i przeniosła się do innego 40 km od Sierpca ale dwie wizyta i zaciążyła. Także mam nazwisko zaraz odszukam i umawiam się na wizytę.

Anke skoro jest druga kreska nie ważne czy blada to i jest fasolka
Gratulacje !!

Anke gratulacje:) I nie uprawiaj czarnowidztwa, po co Ci specjalista od zachodzenia skoro już masz fasolkę, teraz położnika dobrego szukaj :)
Może to prawda, że jak jedna przybywa to jedna zachodzi... a nam ostatnio chyba 4 koleżanki przybyły:) Więc następne 3 z listy mają zapewnioną dzidzię:) Oby ktoś dołączył jak ja będę testować :)

reklama
Cześć kochane :)
Asita fajny ten Twój Dawidek -widzę kawalera dla mojej córy :D
Agnieszko kciukasy zaciśnięte!!!
Mgiełko takie wypady bardzo dobrze robią związkowi, rozwiewają nudę dnia codziennego, odrobina szaleństwa jak najbardziej wskazana!
Agacynda też troszkę poczytałam o tych specyfikach wygląda to kusząco tylko kochana uważaj bo przy tych perłach zaznaczone było że w ciąży niewskazane stosować także życzę Ci żebyś na te perły pieniążki wydała niepotrzebnie ;D
Anke24 nie jakość ale ilość!!! są dwie więc gratulacje!!!
Domik teraz to będę świętować ale co innego ;) i pamiętaj że sny najczęściej należy interpretować właśnie na odwrót! wizyta będzie udana i może będą łzy ale na pewno wzruszenia i radości! :*
Kinga85 bardzo mi przykro
[*] :( życzę Ci dużo siły!
Witam nowe staraczki Isis i KasiaF87 trzymam kciuki za fasolki :)

No a u mnie tydzień zaczął się fantastycznie, wstałam o 5 rano z ogromnym bólem głowy zaglądam do apteczki a tam tylko Ibuprom więc sobie myślę trzeba by sikańca zrobić mimo że jeszcze 3 dni do @ bo przecież jakbym była w ciąży to Ibupromu nie można a jeszcze mąż wczoraj wyskoczył z tekstem jakie Ty masz duże cycki no to ciach wysikałam :D
test.jpg
Tylko nie mogę ostrości złapać na teście więc zdjęcie kiepściutkie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry